Uzaklardan Esen Rüzgarın Fısıltısı
Rüzgar, uzak diyarlardan eserek, Fısıldıyor kulağıma gizli bir hikayeyi. Dağlar ve ormanlar arasında dolaşarak, Taşıyor bana masallar ve efsaneler.Fısıltısı yumuşak ve nazik, Ama bir o kadar da gizemli ve ürkütücü. Ne söylediğini tam olarak anlayamıyorum, Ama kalbimi heyecanla dolduruyor.
Rüzgarın fısıltısı bana geçmişi hatırlatıyor, Unuttuğum zamanları ve yerleri. Bana uzak bir yerden gelen bir ses gibi, Bir zamanlar tanıdığım ama şimdi unuttuğum birini çağırıyor.
Rüzgarın fısıltısı bana geleceği de fısıldıyor, Hala gelmeyen ama bir gün gelecek olan zamanları. Bana umut ve heyecan veriyor, Ve beni yeni maceralara atılmaya teşvik ediyor.
Rüzgarın fısıltısı bana hayatın güzelliğini hatırlatıyor, Ve her anın değerini bilmem gerektiğini söylüyor. Bana minnettar olmam gerektiğini ve her nefesin bir hediye olduğunu söylüyor.
Rüzgarın fısıltısı bana yalnız olmadığımı hatırlatıyor, Her zaman beni izleyen ve kollayan biri olduğunu söylüyor. Bana sevgi ve destek veriyor, Ve beni her zaman güvende hissettiriyor.
Rüzgarın fısıltısı bana her şeyin mümkün olduğunu hatırlatıyor, Sadece inanmam ve hayal kurmam gerektiğini söylüyor. Bana gücüm ve cesaretim olduğunu söylüyor, Ve her şeyin üstesinden gelebileceğimi söylüyor.
Rüzgarın fısıltısı bana hayatın bir şarkı olduğunu söylüyor, Ve her birimizin bu şarkıda bir rolümüz olduğunu söylüyor. Bana kendi şarkımı söylemem ve dünyayı güzel bir yer haline getirmem gerektiğini söylüyor.
Rüzgarın fısıltısı bana her şeyin birbiriyle bağlantılı olduğunu söylüyor, Ve hepimizin birbirimize ihtiyacımız olduğunu söylüyor. Bana sevgi ve şefkatle davranmam ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için birlikte çalışmam gerektiğini söylüyor.
Rüzgarın fısıltısı bana teşekkür etmem gerektiğini söylüyor, Her şey için, her nefes için, her an için. Bana minnettar olmam gerektiğini ve her günü dolu dolu yaşamam gerektiğini söylüyor.
Rüzgarın fısıltısı bana sevmem gerektiğini söylüyor, Kendimi ve başkalarını sevmeyi. Bana kalbimi açmam ve dünyaya sevgi yaymam gerektiğini söylüyor.
Rüzgarın fısıltısı bana yaşamam gerektiğini söylüyor, Her anı dolu dolu yaşamam gerektiğini. Bana hayatımın bir hediye olduğunu ve onu boşa harcamamam gerektiğini söylüyor.
Rüzgarın fısıltısı bana umut veriyor, Geleceğe dair umut. Bana her şeyin daha iyi olacağını söylüyor, Ve her şeyin mümkün olduğunu söylüyor.
Rüzgarın fısıltısı bana sevgi veriyor, Tanrı'nın sevgi. Bana sevildiğimi ve güvende olduğumu söylüyor, Ve asla yalnız olmadığımı söylüyor.