yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 27 Ekm 2007 #1 Bu gece saatlerimiz bir saat geri alinacaktir
kelebek -ütopik- V.I.P 27 Ekm 2007 #2 Hadi yaa bu gece mi ben yarın sanıyordumm. Sağol hatırlatma için
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Ekm 2007 #4 Ben yarın akşam sanıyodum. Hatırlatma için teşekkürler
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 27 Ekm 2007 #5 Her zaman cumartesini pazara bagliyan gecedir ) yanlis hatirlamiyorsam
kelebek -ütopik- V.I.P 28 Ekm 2007 #6 sherry dediki: Offf işe daha erken gideceğiz Genişletmek için tıklayın... sherry bence bu işte bi yanlışlık var işe bir saat geç gideceğiz kanımca
sherry dediki: Offf işe daha erken gideceğiz Genişletmek için tıklayın... sherry bence bu işte bi yanlışlık var işe bir saat geç gideceğiz kanımca
sherry V.I.P V.I.P 28 Ekm 2007 #7 Ya bizim saatler alındı diye iş daha erken başlıyor,değişti çalışma saatleri. Hem yine akşam erken diye uyumayacağım hem de sabah daha erken gideceğim
Ya bizim saatler alındı diye iş daha erken başlıyor,değişti çalışma saatleri. Hem yine akşam erken diye uyumayacağım hem de sabah daha erken gideceğim