yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 16 Eyl 2021 #1 ilk yaptiginiz sey ne ??
-araz- EYVALLAH... V.I.P 16 Eyl 2021 #3 sırasıyla yüzümü yıkarım,dişlerimi fırcalarım, evi toplarım ve havalandırırım,oğlanın kahvaltısı ve kahve..
sırasıyla yüzümü yıkarım,dişlerimi fırcalarım, evi toplarım ve havalandırırım,oğlanın kahvaltısı ve kahve..
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 16 Eyl 2021 #4 sinirli olurum,kendime gelemem,hele uykumu almadıysam selam bile verme,genelde uykumu almamış olurum,sabahlar bana göre değil,öğleni konuşalım)
sinirli olurum,kendime gelemem,hele uykumu almadıysam selam bile verme,genelde uykumu almamış olurum,sabahlar bana göre değil,öğleni konuşalım)
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 16 Eyl 2021 #5 Telefonuma bakarim cunku artik kafam karma karisik calisma saatlerimden dolayi cok tedirgin yatiyorum elimi yüzümü yikarim evde isem kahvemi alir radyoyu acarim foruma bakarim sonra islerimi yaparim
Telefonuma bakarim cunku artik kafam karma karisik calisma saatlerimden dolayi cok tedirgin yatiyorum elimi yüzümü yikarim evde isem kahvemi alir radyoyu acarim foruma bakarim sonra islerimi yaparim