KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 16 Tem 2021 #2 Hiç böyle bir şey düşünmemiştim Süper güçlerim olsun isterdim herhalde
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 22 Tem 2021 #3 İstediğim zaman görünmez olma yeteneği isterdim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Tem 2021 #4 beni prensesler öpsün diye kurbağa olmak isterdim
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 22 Tem 2021 #5 yilmaz27 dediki: beni prensesler öpsün diye kurbağa olmak isterdim Genişletmek için tıklayın... Ha haaa
yilmaz27 dediki: beni prensesler öpsün diye kurbağa olmak isterdim Genişletmek için tıklayın... Ha haaa
Enda Neylersin!!! V.I.P 22 Tem 2021 #6 Ben de akıl okuma yeteneğim olsun isterdim herkesin aklını okurdum garı
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 23 Tem 2021 #7 Lelis dediki: Ben de akıl okuma yeteneğim olsun isterdim herkesin aklını okurdum garı Genişletmek için tıklayın... Ben boşunamı kurbağa olacağım doğru yoldayım aklımı okuyamazsin
Lelis dediki: Ben de akıl okuma yeteneğim olsun isterdim herkesin aklını okurdum garı Genişletmek için tıklayın... Ben boşunamı kurbağa olacağım doğru yoldayım aklımı okuyamazsin
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Tem 2021 #8 yilmaz27 dediki: Ben boşunamı kurbağa olacağım doğru yoldayım aklımı okuyamazsin Genişletmek için tıklayın... Boşver kurbağayı bu esprilerle asla bırakmazlar uyuyasın şanslı adamsın velakin
yilmaz27 dediki: Ben boşunamı kurbağa olacağım doğru yoldayım aklımı okuyamazsin Genişletmek için tıklayın... Boşver kurbağayı bu esprilerle asla bırakmazlar uyuyasın şanslı adamsın velakin
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 23 Tem 2021 #9 Aslında bu soruya verilen yanıtlara bakarak insanların psikolojik sancıları ve saplantıları analiz edilebilir. Ben bu soruya cevap vermekten vazgeçtim.
Aslında bu soruya verilen yanıtlara bakarak insanların psikolojik sancıları ve saplantıları analiz edilebilir. Ben bu soruya cevap vermekten vazgeçtim.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 24 Tem 2021 #10 Bu sabah gözlerimden ateş çıkarmak istiyorum