• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Saç Stil Programı - Kuaföre Gitmeden Önce Deneyin

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Kahve
Kahve
Kahve
Programa kendi fotoğrafınızı koyarak saç stillerinden uygun olanını seçebiliyorsunuz. Program BMP, JPG, TIF, PCX, GIF resim formatlarını destekliyor.

Boyut: 4.08 MB

valla güzelmiş ya yakışıp yakışmayacağını görebiliriz gerçi bana herşey yakışır ama :P

dostum süper bişi ama kendii resmimimizziii koyamıoz galiba yada ben beceremedim eger kendi resmini koyan arkadaslarım varsaa lütfenn yardımcıı olsunlarr lütfennnnnn

Programı inceledim. Burdaki demo versiyon. Programın kurulu olduğu dizindeki *.eff formatındaki resimler üzerinde alışma yapılıyor. Ancak eff formatında resim formatını hangi programla oluştururuz bilemiyorum. Duymadığım bir format türü. Ancak jpg formatında saç stilleri ekleyebiliyorsunuz.

Burdan vereğim link maalesef bayanlara özel. Bu programı indirerek saç stillerini deneyebilirsiniz. Programın kurlu olduğu dizindeki Photos klasörüne kendi resminizi jpg formatında atabilirsiniz. Tabii boyutlara dikkat ederek.

Styles klasörlerine yine kendi hazırladığınız transparan gif resimleri eklebilirsiniz. Programı zenginleştirmek elinizde.

Boyut: 2.34 Mb

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri