Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Tem 2014 #1 Sahurda Gece - Gece Manzarası Gökyüzü ve ay öyle güzel görünüyordu ki, sahur ezanı okunmadan çayımı ve makinamı kaptığım gibi balkona çıktım. Ve gökyüzünü fotoğraf karelerine taşıdım Böyle resimler niye fotoğraf yarışması esnasında denk gelmez ki
Sahurda Gece - Gece Manzarası Gökyüzü ve ay öyle güzel görünüyordu ki, sahur ezanı okunmadan çayımı ve makinamı kaptığım gibi balkona çıktım. Ve gökyüzünü fotoğraf karelerine taşıdım Böyle resimler niye fotoğraf yarışması esnasında denk gelmez ki
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Tem 2014 #3 YoRuMSuZ dediki: Cep telefonu ile mi çektin? Genişletmek için tıklayın... Hayir. Dijital fotograf makinasi ile. Telefon ve tablet kaliteli cekmiyor
YoRuMSuZ dediki: Cep telefonu ile mi çektin? Genişletmek için tıklayın... Hayir. Dijital fotograf makinasi ile. Telefon ve tablet kaliteli cekmiyor
patik Özel Üye Özel üye 12 Tem 2014 #4 Ay, karanlığa inat yırtarcasına bulutların arasından bize gülümsüyor.
dderya kOkOşŞ V.I.P 12 Tem 2014 #5 cok guzellll o kadar gizemli görünüyor ki.. hele ki evlerden gelen ışıklar mukemmel ambiyans oluşturmuş
cok guzellll o kadar gizemli görünüyor ki.. hele ki evlerden gelen ışıklar mukemmel ambiyans oluşturmuş
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 12 Tem 2014 #6 Ay geceye hakimiyetini kurmak için çabalıyor resmen. Ne muazzam manzara ama
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Tem 2014 #8 Nasıl kaçırdım ben bu konuyu. Hepside çok güzel görünüyor ve sen gerçekten bu işte bayağı mesafe katetmişsin Gülüm ellerine saģlık.
Nasıl kaçırdım ben bu konuyu. Hepside çok güzel görünüyor ve sen gerçekten bu işte bayağı mesafe katetmişsin Gülüm ellerine saģlık.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Tem 2014 #9 Çağlayağmur dediki: Nasıl kaçırdım ben bu konuyu. Hepside çok güzel görünüyor ve sen gerçekten bu işte bayağı mesafe katetmişsin Gülüm ellerine saģlık. Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkürler ablam. Yorumuna sağlık
Çağlayağmur dediki: Nasıl kaçırdım ben bu konuyu. Hepside çok güzel görünüyor ve sen gerçekten bu işte bayağı mesafe katetmişsin Gülüm ellerine saģlık. Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkürler ablam. Yorumuna sağlık