MeRciMeK V.I.P V.I.P 6 Ksm 2010 #1 Her genç kızın rüyasıdır o özel gün ve o özel günde giyeceği hatta tek bir kez giyeceği gelinlik modeli... O yüzden daha bir önem kazanıyor gelinlik seçimi. Sizin için birkaç gelinlik modeli. Özel bir koleksiyon.
Her genç kızın rüyasıdır o özel gün ve o özel günde giyeceği hatta tek bir kez giyeceği gelinlik modeli... O yüzden daha bir önem kazanıyor gelinlik seçimi. Sizin için birkaç gelinlik modeli. Özel bir koleksiyon.
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 6 Ksm 2010 #2 daha dün annemle gelinlik muhbbeti yapmıştık annem şoka girmişti hatta ve bunlarında içinden iki tanesini beğendim çok güzell
daha dün annemle gelinlik muhbbeti yapmıştık annem şoka girmişti hatta ve bunlarında içinden iki tanesini beğendim çok güzell
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Ksm 2010 #4 Kapalıyım ama olurda evlenmeyi düşünürsem türbanlı bi gelinlik düşünmüyorum En alttakinin azcık daha önü kapalısı olabilir mesela
Kapalıyım ama olurda evlenmeyi düşünürsem türbanlı bi gelinlik düşünmüyorum En alttakinin azcık daha önü kapalısı olabilir mesela
MeRciMeK V.I.P V.I.P 6 Ksm 2010 #6 Daha ben tam eklemeden yorumlar gelmiş.. Evet bende beğendimm birçoğunu..
patik Özel Üye Özel üye 6 Ksm 2010 #7 yesmm* dediki: kesinliklle katılıyorum gelinler çok güzeller Genişletmek için tıklayın... Bence de gelinler gelinlikten güzel
yesmm* dediki: kesinliklle katılıyorum gelinler çok güzeller Genişletmek için tıklayın... Bence de gelinler gelinlikten güzel
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Ksm 2010 #8 Ama gelinler yok orda gelin var Hepsi aynı kişi değil mi ya?