Sanal Alemin Yalanları

• Konuyu açan Konuyu açan cemree
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

cemree

=)=)
V.I.P
Peki, bu ortamda söylenenler gerçek mi? İşte sanal ortamın en sık söylenen yalanları!

Boyları
Erkekler sanal ortamda boyları hakkında daha fazla yalan söylüyor. Gerçi onları suçlamak ne mümkün; kadınlar uzun boylu erkekleri seviyor!

Kiloları
Kadın ve erkek pek çok kişi kiloları konusunda dürüst davranmıyor. Direkt olarak sorulduğunda ise, ortalama cevaplar veriyor. Tıknaz, balıketi veya narin gibi…

Resimleri
Pek çok kişi farklı insanların fotoğraflarını kullanıyor. Karşısındakine güvenip, onunla buluşmaya karar verinceye kadar kendini göstermemeyi tercih ediyor.

İlişkileri
Evli erkeklerin sıklıkla başvurduğu bir yöntem, ayrı yaşadıkları veya boşandıkları yalanı! Evli olduğunu dürüstçe söyleyen erkekler sadece %50’yi oluşturuyor.

Neredeyse kadınların %20’si yaşı konusunda yalan söylüyor. Aşağıya doğru yuvarlanan yaşlar söyleniyor. Ortalama 5 yıl oynuyor.

Maaş
Erkekler gelirleri konusunda yukarıya doğru yuvarlayarak cevap vermeyi seviyor. Erkeklerin %35’i geliri konusunda biraz abartılı konuşuyor.

Yaşam tarzı
Pek çok erkek yaşam tarzı konusunda abartılı davranıyor. Gezdiği yerler ve hobileri alanında oldukça fiyakalı seçenekleri işaretleyerek, karşısındaki kadını etkilemeyi tercih ediyor.

Gerçek kimliğini insanlar neden gizler ki.
Ben neysem oyum hep neresi olursa olsun.
Gizleyenler de ancak kendilerini kandırıyorlar bence :)

Adını söylemek istemeyebilirsin çünkü takma isimler kullanılır genelde ama gerisi kendini kandırmaktan başka bir şey değil

Gerçek kimliğini insanlar neden gizler ki.
Ben neysem oyum hep neresi olursa olsun.
Gizleyenler de ancak kendilerini kandırıyorlar bence :)

Sanal alem o kadar bozuk ki adminem gizlemek değilde özellikle bayanlar konusunda bir önlem bence gizlemek art niyetli kişiler tarafından bilgilerin kötüye kullanılabilir .Hatta bu zihniyette olan kişiler şuan aramızda dolanıyor dahi olabilir.O nedenle gerçek kimliğini nette çok açık etmemek daha iyi bence :)

Yukarıdaki sayılanlara gelirsen bunları nette erkek yada bayan avına çıkan avcılar kullanır heralde yoksa neden gerek duysun.:P zaten bir sürelik görüşmeden sonra çok rahat ortaya çıkan yalanlardır .
Av olmaya merakınız yoksa bırakın takılsınlar benim çokta iplediğim bir durum değil :P

Geri