yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 14 Eyl 2021 #1 evet herkesin fikrini alalım bay bayan fark etmez bana sormayın bana hepsi uyar ama esmer agirlikli yok ya sarisinda olur hmm dur bakim kumralda olur gördügünüz gibi kendimle kavgaliyim
evet herkesin fikrini alalım bay bayan fark etmez bana sormayın bana hepsi uyar ama esmer agirlikli yok ya sarisinda olur hmm dur bakim kumralda olur gördügünüz gibi kendimle kavgaliyim
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 14 Eyl 2021 #2 gözümün değil gönlümün dediği olur bir konu renkle sınırlayamam Upvote 0 Downvote
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 14 Eyl 2021 #3 Ben esmer severim Ama bebeklerim kumral o yüzden artık kumral da seviyorum Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Eyl 2021 #4 Yorum yok hocam yüreğinin götürdüğü yere git derim Upvote 0 Downvote
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 14 Eyl 2021 #5 Gönül kimi severse onun ten rengini severim. Gerisi boş bence. Upvote 0 Downvote
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 14 Eyl 2021 #6 Sentinus dediki: Gönül kimi severse onun ten rengini severim. Gerisi boş bence. Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle öyle katılıyorum. Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: Gönül kimi severse onun ten rengini severim. Gerisi boş bence. Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle öyle katılıyorum.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 15 Eyl 2021 #7 illaki Sarisin mi esmer mi kumral mi olmali simdi mor larda var kirmizilarda )) siyahta var varda var )) hahayt merak ettim ne ariyorsunuz böyle sarisin esmer kumral Upvote 0 Downvote
illaki Sarisin mi esmer mi kumral mi olmali simdi mor larda var kirmizilarda )) siyahta var varda var )) hahayt merak ettim ne ariyorsunuz böyle sarisin esmer kumral
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Eyl 2021 #8 yesim434 dediki: illaki Sarisin mi esmer mi kumral mi olmali simdi mor larda var kirmizilarda )) siyahta var varda var )) hahayt merak ettim ne ariyorsunuz böyle sarisin esmer kumral Genişletmek için tıklayın... Doğal seviyoruz abla bunlar doğal renkler Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: illaki Sarisin mi esmer mi kumral mi olmali simdi mor larda var kirmizilarda )) siyahta var varda var )) hahayt merak ettim ne ariyorsunuz böyle sarisin esmer kumral Genişletmek için tıklayın... Doğal seviyoruz abla bunlar doğal renkler
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 15 Eyl 2021 #9 Benimki karışık olsa olurmu Upvote 0 Downvote