jeriko Özel Üye Özel üye 31 Ock 2010 #2 Bu hızla gidersen daha çok orada durur.Biraz çalış konu aç cevap yaz biran önce civcivlikten çömezliğe yüksel. Upvote 0 Downvote
Bu hızla gidersen daha çok orada durur.Biraz çalış konu aç cevap yaz biran önce civcivlikten çömezliğe yüksel.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Ock 2010 #3 Bu süreyi sürpriz denecek kadar kısalttık aslında. Çok yakında diyorum ben... Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Ock 2010 #4 jeriko dediki: Bu hızla gidersen daha çok orada durur.Biraz çalış konu aç cevap yaz biran önce civcivlikten çömezliğe yüksel. Genişletmek için tıklayın... Nede güzel söyledin Benden örnek alsın biraz dimi Üzüm üzüme baka baka kararır inş kararıcak yakında Upvote 0 Downvote
jeriko dediki: Bu hızla gidersen daha çok orada durur.Biraz çalış konu aç cevap yaz biran önce civcivlikten çömezliğe yüksel. Genişletmek için tıklayın... Nede güzel söyledin Benden örnek alsın biraz dimi Üzüm üzüme baka baka kararır inş kararıcak yakında
UmuT37 Üye 31 Ock 2010 #5 civcivlikten sonra çömezlik mi var o da kötü yaaa neyse du bakalım zaman herşeyin ilacı Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Şbt 2010 #8 Oooo bir zamanlar civcivlikten bahsedenler çoktan kurtulmuş o yazıdan Upvote 0 Downvote
UmuT37 Üye 2 Şbt 2010 #9 walla yhaa kurtuldum.acemi de pek ii deil ama napalım civcivlikten iidir .kısayoldan terfi etsem ben yokmu bi yolu Upvote 0 Downvote
walla yhaa kurtuldum.acemi de pek ii deil ama napalım civcivlikten iidir .kısayoldan terfi etsem ben yokmu bi yolu