ŞeHaZ
Söyle Derdin mi Var?
Her geçen gün biraz daha tanıyoruz ya dünyayı, biraz daha anlıyoruz hayattaki değerimizi. Bazen biri size değerli akıllı ve kaliteli biri olduğunuzu söylediğinde mutlu oluyorsunuz ama en ufak hatanızda başka biri tarafından işe yaramaz olarak gösterildiğinizde hayatta ne kadar değersiz olduğunuzu görüyorsunuz. Hayatta en değerli varlığım sevgilim başka bir ile taşınma kararından vazgeçtiğini duymak bana ne büyük mutluluklar veriyor bilemessiniz ondan uzak kalmak nedense acı veriyor bana her insan böyle diye bilir çünkü malum günümüzde aşk yalan bir tabir olarak görülüyor ki aşkın yalan olmadığını kanıtlayan bir ben varmışım gibi hisediyorum. Sınavlarım başıma iş açıcak diye korkardım her sene ancak bu sene rahat durumdayım ders çalışmak hoşuma gitmeye başladı deli olduğum burdan kanıtlanıyor zaten. çok fazla kitap okuyorum sanırım her konuşmam her yazım ve her düşüncem bir romanın ilk sayfalarında yazarın hikayesini anlatırmış gibi oluyor. Belki bir kitap yazmaya karar veririm kim bilir hayal gücümün gelişmiş olması işime yarayabilir. Ama günümüzde tanıdığınız kişiler olmadığı sürece yazdığınız bir kitabın değer göreceği tek yer internet siteleridir. kitap alıp saatlerce okuyan kişiler az kaldı öğretmenlerin verdiği kitap anlatma ödevlerini bile internette özetlerini okuyarak yapıyorlar ozaman ne anlamı kalıyor ki sadece kendinizi ve hocayı kandırıyorsunuz. Şükürler olsunki kitap okumayı seviyorum, Televizyon izlememek için geceleri 10:00 11:00 arası kitap okuyorum artık hızlı okuyorum ve kitaplarım çabuk bitiyor aynı kitabı irkez daha okumak isemiyorum çünkü ne olacağını biliyorum heycanlanmıyor veya merak edip diğer sayfalara geçmek için can atmıyorum. iyi günler sevgili günce