DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 2 Ksm 2017 #1 Boğazım düğüm, düğüm. Ellerim titriyor, yazamıyorum. Kelimeler almış başını gitmiş, duygular konuşuyor... Mekanları cennet olsun... ALLAH rahmet eylesin. Ailelere sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun... Samsunlu şehit yürek yaktı: Ya şimdi kabirde olsaydım...
Boğazım düğüm, düğüm. Ellerim titriyor, yazamıyorum. Kelimeler almış başını gitmiş, duygular konuşuyor... Mekanları cennet olsun... ALLAH rahmet eylesin. Ailelere sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun... Samsunlu şehit yürek yaktı: Ya şimdi kabirde olsaydım...
P Papatya V.I.P V.I.P 2 Ksm 2017 #2 Başımız sağ olsun. Rabbim ailelerine yakınlarına sabır versin inşAllah.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 2 Ksm 2017 #3 Vicdansiz kallesler nasil kiyabiliyosunuz boyle yigitlerimize. Allah sizi kahru bela eylesin. Duydugumuz son sehit haberi olur insallah. Mekanlari cennet olsun.
Vicdansiz kallesler nasil kiyabiliyosunuz boyle yigitlerimize. Allah sizi kahru bela eylesin. Duydugumuz son sehit haberi olur insallah. Mekanlari cennet olsun.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Ksm 2017 #5 Milletimizin başı sağolsun, yürek dağlayıcı durumlar yaşanıyor tez zamanda son bulur inşallah. Yakınlarına sabır ve başsağlığı ve metanet diliyorum.
Milletimizin başı sağolsun, yürek dağlayıcı durumlar yaşanıyor tez zamanda son bulur inşallah. Yakınlarına sabır ve başsağlığı ve metanet diliyorum.