Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Seker Bayrami BURMA BAKLAVA Tatlisi
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="yesim434" data-source="post: 1102270" data-attributes="member: 41"><p><h3>Burma Baklava</h3><p>[ATTACH=full]88710[/ATTACH]</p><p>Bir paket baklavalık yufka</p><p>300 gr ceviz</p><p>125 gr margarin</p><p>Yarım çay bardağı sıvıyağ</p><p>Şerbeti için</p><p>Üç su bardağı şeker</p><p>Dört su bardağı su</p><h3>Üç dört damla limon suyu</h3><p>Tencerimize şekeri ve suyu koyup orta ateşte kaynatıyoruz kaynamaya çıktıktan sonra üç dört damla limon suyu sıkıyoruz 15 20 dakika arası kaynatıyoruz şerbetimizi altını kapatıp soğumaya bırakıyoruz</p><p>Margarinimizi eritip sıvıyağıda ilave ediyoruz</p><p>Yufkamızı tezgaha serip margarinimizi sürüyoruz üzerine bir yufka daha koyup Cevizimizi serpip oklavamıza sarıyoruz iki taraftanda büzüştürüyoruz oklavamızı çıkartıp borcamımıza diziyoruz borcam dolana kadar aynı işlemleri yapıyoruz artan margarinimizi tatlımızın üzerine döküyoruz önceden ısıtılmış fırında 200 derecede kizartıyoruz tatlımızı ılımaya bırakıyoruz soğuk olan şerbetimizi ılk olan tatlımıza döküyoruz üzerini fıstıkla süsleyip afiyetle yiyoruz</p><p>Bir yiyecek ve açık hava görseli olabilir</p><p></p><p><strong>Not Gelin kiziminda yaptigi kolay buldugu tatli tarifi </strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yesim434, post: 1102270, member: 41"] [HEADING=2]Burma Baklava[/HEADING] [ATTACH type="full"]88710[/ATTACH] Bir paket baklavalık yufka 300 gr ceviz 125 gr margarin Yarım çay bardağı sıvıyağ Şerbeti için Üç su bardağı şeker Dört su bardağı su [HEADING=2]Üç dört damla limon suyu[/HEADING] Tencerimize şekeri ve suyu koyup orta ateşte kaynatıyoruz kaynamaya çıktıktan sonra üç dört damla limon suyu sıkıyoruz 15 20 dakika arası kaynatıyoruz şerbetimizi altını kapatıp soğumaya bırakıyoruz Margarinimizi eritip sıvıyağıda ilave ediyoruz Yufkamızı tezgaha serip margarinimizi sürüyoruz üzerine bir yufka daha koyup Cevizimizi serpip oklavamıza sarıyoruz iki taraftanda büzüştürüyoruz oklavamızı çıkartıp borcamımıza diziyoruz borcam dolana kadar aynı işlemleri yapıyoruz artan margarinimizi tatlımızın üzerine döküyoruz önceden ısıtılmış fırında 200 derecede kizartıyoruz tatlımızı ılımaya bırakıyoruz soğuk olan şerbetimizi ılk olan tatlımıza döküyoruz üzerini fıstıkla süsleyip afiyetle yiyoruz Bir yiyecek ve açık hava görseli olabilir [B]Not Gelin kiziminda yaptigi kolay buldugu tatli tarifi [/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Sarı kırmızı renkleri ile ünlü futbol takımımız?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Seker Bayrami BURMA BAKLAVA Tatlisi
Top