Jandi_46 yağmur misalii 1 Ags 2013 #1 selam arkadaşlar ben yeni üye bi arkadaş buldu bu siteyi bakalım işallah kalıcı mı gidiçimi olaçağız
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Ags 2013 #2 Aramıza hoşgeldin @Cancağızım ne güzel nickin var öyle Keyifli forumlar Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Jandi_46 yağmur misalii 1 Ags 2013 #3 teşekkürler Zeynep SANIRIM SEVDİĞİM BİR NİCK SAMİMİYETİMİ simgeliyor vede candan olmamı bende seviyorum
teşekkürler Zeynep SANIRIM SEVDİĞİM BİR NİCK SAMİMİYETİMİ simgeliyor vede candan olmamı bende seviyorum
Püsküllü Huni Katılımcı 1 Ags 2013 #6 hoşgeldik canım.. bende açıyımmi bi konu yoksa burdan beraber yürür müyüz
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 1 Ags 2013 #8 Hoşgeldin Cancağızım.. Admine'nin de dediği gibi Güzel Nickin var Keyifli Vakit Gecirirsin İnşallah.
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 1 Ags 2013 #10 Cancağızım dediki: teşekkür ederimm baya gevezeyim kovulmazsam yeri Genişletmek için tıklayın... Estf. Herkeste Biraz Gevezelik vardır. Ayrıca Çok Başarılı,Anlayışlı ve Sıcakkanlı Bir Yönetim Kadrosuna Sahip Bir Forum.. Hiç Sanmıyorum Rahat olabilirsiniz
Cancağızım dediki: teşekkür ederimm baya gevezeyim kovulmazsam yeri Genişletmek için tıklayın... Estf. Herkeste Biraz Gevezelik vardır. Ayrıca Çok Başarılı,Anlayışlı ve Sıcakkanlı Bir Yönetim Kadrosuna Sahip Bir Forum.. Hiç Sanmıyorum Rahat olabilirsiniz