centrino35 Üyecik 6 Eyl 2007 #1 MRB ARKADAŞLAR. BENDE ARANIZDA UZUN MU UZUN KALMAK İSTİYORUM. BANA YER VARMI ACABA?
G Girayhan Usta 6 Eyl 2007 #6 Celal kardeşim centrino35. 'e bundan sonra kalacağı yeri gösterdin mi? Biliyorsun arkadaş uzun süre bizimle olacağını söyledi.Bu yüzden şöyle rahat bir döşek ve yorganda ayarlarsan hiç fena olmaz. Şaka bir yana evet aramıza hoş geldin
Celal kardeşim centrino35. 'e bundan sonra kalacağı yeri gösterdin mi? Biliyorsun arkadaş uzun süre bizimle olacağını söyledi.Bu yüzden şöyle rahat bir döşek ve yorganda ayarlarsan hiç fena olmaz. Şaka bir yana evet aramıza hoş geldin
ahbeabi Uzman 7 Eyl 2007 #8 Aramıza Hoş Geldiniz. İyi Vakit Geçirebileceğiniz tek adres şüpheniz olmasın.
Celal28- Forum Gururu 7 Eyl 2007 #9 Abi Korkunuz Olmasın Bizim Her Zaman Boşta Bir Yatak Bir Yorganımız Olur.Tanrı Misafirlerine Kapımız Her Zaman Sonuna Kadar Açıktır...
Abi Korkunuz Olmasın Bizim Her Zaman Boşta Bir Yatak Bir Yorganımız Olur.Tanrı Misafirlerine Kapımız Her Zaman Sonuna Kadar Açıktır...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 8 Eyl 2007 #10 centrino35 dediki: MRB ARKADAŞLAR. BENDE ARANIZDA UZUN MU UZUN KALMAK İSTİYORUM. BANA YER VARMI ACABA? Genişletmek için tıklayın... Hosgeldiniz Aramiza Bu resim sizinmi yoksa Magsum kirmizi Gülünmü? Insallah aramizda güzel vakit gecirsin centrino35
centrino35 dediki: MRB ARKADAŞLAR. BENDE ARANIZDA UZUN MU UZUN KALMAK İSTİYORUM. BANA YER VARMI ACABA? Genişletmek için tıklayın... Hosgeldiniz Aramiza Bu resim sizinmi yoksa Magsum kirmizi Gülünmü? Insallah aramizda güzel vakit gecirsin centrino35