E ertunc_58 Üyecik 12 Nsn 2023 #1 Selam arkadaşlar nasılsınız? Tanışalım kaynaşalım biraz. Çerez'de eskilerdenim. ama pek aktif değilim. Daha önce benimde büyük bir forum sitem vardı. O yüzden forumların yeri bende başka.
Selam arkadaşlar nasılsınız? Tanışalım kaynaşalım biraz. Çerez'de eskilerdenim. ama pek aktif değilim. Daha önce benimde büyük bir forum sitem vardı. O yüzden forumların yeri bende başka.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Nsn 2023 #2 Aleyküm selam hoşgeldiniz sefalar getirdiniz keyifli paylaşımlar diliyorum
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 13 Nsn 2023 #3 Merhaba @ertunc_58 cerezforum Ailesine hoş geldin keyifli paylaşımlar
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 13 Nsn 2023 #5 Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim..
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 13 Nsn 2023 #6 Hoş geldiniz, her zaman bekleriz, ben yurtdışında yaşıyorum (Bulgaristan)
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Nsn 2023 #7 CANISIKILANADAM dediki: Hoş geldiniz, her zaman bekleriz, ben yurtdışında yaşıyorum (Bulgaristan) Genişletmek için tıklayın... Komşi yazın bize peynir ayarla dönüşte uğrar alırım
CANISIKILANADAM dediki: Hoş geldiniz, her zaman bekleriz, ben yurtdışında yaşıyorum (Bulgaristan) Genişletmek için tıklayın... Komşi yazın bize peynir ayarla dönüşte uğrar alırım
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Nsn 2023 #8 Haşgeldin arkadaş nasılsın iyimisin.