Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Ock 2021 #1 Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Ock 2021 #2 Çok şükür böyle bir kaygım yok. Konu başlığı bile karamsar, insanları negatif düşüncelere sevkeder. Yahu bacım nerden aklına geldi bu konu?
Çok şükür böyle bir kaygım yok. Konu başlığı bile karamsar, insanları negatif düşüncelere sevkeder. Yahu bacım nerden aklına geldi bu konu?
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Ock 2021 #3 KaderKatibi dediki: Çok şükür böyle bir kaygım yok. Konu başlığı bile karamsar, insanları negatif düşüncelere sevkeder. Yahu bacım nerden aklına geldi bu konu? Genişletmek için tıklayın... Benim aklıma gelmedi abim karşıma cıktı???
KaderKatibi dediki: Çok şükür böyle bir kaygım yok. Konu başlığı bile karamsar, insanları negatif düşüncelere sevkeder. Yahu bacım nerden aklına geldi bu konu? Genişletmek için tıklayın... Benim aklıma gelmedi abim karşıma cıktı???
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Ock 2021 #4 AybüKe dediki: Benim aklıma gelmedi abim karşıma cıktı??? Genişletmek için tıklayın... Şahsen yönetici olsaydım bu konuyu kaldırırdım ?
AybüKe dediki: Benim aklıma gelmedi abim karşıma cıktı??? Genişletmek için tıklayın... Şahsen yönetici olsaydım bu konuyu kaldırırdım ?