Enda Neylersin!!! V.I.P 10 Mys 2019 #1 Senin kalbini neden kırıyorlar? Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Senin kalbini neden kırıyorlar? Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Enda Neylersin!!! V.I.P 10 Mys 2019 #2 İnsanlara gösterdiğin çabanın karşısında kötülük görmemmiş nedeni
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 10 Mys 2019 #3 "Ne olursa olsun zaten o beni seviyor. " diye düşünmeleri ! Yalnız açıklama fazla karamsardı seviyorum diye her şeye tahammül etmem
"Ne olursa olsun zaten o beni seviyor. " diye düşünmeleri ! Yalnız açıklama fazla karamsardı seviyorum diye her şeye tahammül etmem
Artemis Özel Üye Özel üye 10 Mys 2019 #4 nazenin dediki: "Ne olursa olsun zaten o beni seviyor. " diye düşünmeleri ! Yalnız açıklama fazla karamsardı seviyorum diye her şeye tahammül etmem Genişletmek için tıklayın... Bendede aynı çıktı
nazenin dediki: "Ne olursa olsun zaten o beni seviyor. " diye düşünmeleri ! Yalnız açıklama fazla karamsardı seviyorum diye her şeye tahammül etmem Genişletmek için tıklayın... Bendede aynı çıktı