Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Şerbetli Tatlılar - Tatlı Tarifleri
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Suskun" data-source="post: 291152" data-attributes="member: 21093"><p style="text-align: center">[ATTACH=full]18604[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Burma baklava</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red">Malzemeleri</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">12 baklava yufkası</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">1.5 su bardağı iri çekilmiş Antep fıstığı</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">150 gr tereyağı</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red">Şerbet için</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">2.5 su bardağı toz şeker</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">2.5 su bardağı su</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yarım limonun suyu</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red">Hazırlanışı</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Şeker, su ve limon suyunu bir tencerede kaynatıp soğumaya bırakın.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Tereyağını eritin.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">6 baklava yufkasını aralarını fırçayla yağ sürerek üst üste dizin.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ortadan ikiye kesin.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yufkaların uç kısmına boydan boya fıstık yerleştirin ve oklava yardımı ile rulo şeklinde sıkıca sarın.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">İki kenarından ortaya doğru sıkıştırarak büzün ve oklavadan çıkartın.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Diğer yufkaları da aynı şekilde hazırlayın ve yağlanmış tepsiye dizin.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Üzerine fırçayla yağ sürün ve 180 dereceye ayarlanmış fırında 40 dakika pişirin.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Fırından çıkardıktan 5 dakika sonra şurubu üzerine gezdirin ve 40 dakika dinlendirin.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">10 cm uzunluğunda dilimlere bölün.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Üzerine bolca Antep fıstığı serpiştirerek servis yapın.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Burma baklava artık hazır,afiyet olsun.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Suskun, post: 291152, member: 21093"] [CENTER][ATTACH=full]18604[/ATTACH] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]Burma baklava[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/CENTER] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS] [COLOR=red]Malzemeleri[/COLOR] 12 baklava yufkası 1.5 su bardağı iri çekilmiş Antep fıstığı 150 gr tereyağı [COLOR=red] Şerbet için[/COLOR] 2.5 su bardağı toz şeker 2.5 su bardağı su Yarım limonun suyu [COLOR=red]Hazırlanışı[/COLOR] Şeker, su ve limon suyunu bir tencerede kaynatıp soğumaya bırakın. Tereyağını eritin. 6 baklava yufkasını aralarını fırçayla yağ sürerek üst üste dizin. Ortadan ikiye kesin. Yufkaların uç kısmına boydan boya fıstık yerleştirin ve oklava yardımı ile rulo şeklinde sıkıca sarın. İki kenarından ortaya doğru sıkıştırarak büzün ve oklavadan çıkartın. Diğer yufkaları da aynı şekilde hazırlayın ve yağlanmış tepsiye dizin. Üzerine fırçayla yağ sürün ve 180 dereceye ayarlanmış fırında 40 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan 5 dakika sonra şurubu üzerine gezdirin ve 40 dakika dinlendirin. 10 cm uzunluğunda dilimlere bölün. Üzerine bolca Antep fıstığı serpiştirerek servis yapın. Burma baklava artık hazır,afiyet olsun.[/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Turizmin başkenti olarak bilinen güneydeki ilimiz?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Şerbetli Tatlılar - Tatlı Tarifleri
Top