aiShwaRya Aktif 15 Ksm 2009 #1 Başlıyoruz... Ağaç Ahtapotla Gümüş Balığı Akça Dedenin Kibrit Kutusu Akça Kaz Akıl Ve talih Akıllı Çoban Aldatan Kuşları Ala Geyik Ardıç Ağacıyla Ardıç Kuşu Asmanın Öyküsü Baklanın Masalı Balta Balığı Bayan Tavuk Borçlu Güvercin Bremen Mızıkacıları Devamı gelicek...
Başlıyoruz... Ağaç Ahtapotla Gümüş Balığı Akça Dedenin Kibrit Kutusu Akça Kaz Akıl Ve talih Akıllı Çoban Aldatan Kuşları Ala Geyik Ardıç Ağacıyla Ardıç Kuşu Asmanın Öyküsü Baklanın Masalı Balta Balığı Bayan Tavuk Borçlu Güvercin Bremen Mızıkacıları Devamı gelicek...
aiShwaRya Aktif 15 Ksm 2009 #2 Devam... Can Kurtaran Motoruyla Arabası Çan Hayvan Çörekçi Ninenin Sorunu El Pislenmeden Ağız Şekerlenmez Hiçbir Şeyi Beğenmeyen Menekşe İyi Yürekli Dokumacı Kuş İyi Yürekli Kraliçe İle Küpe Çiçeği Karagöz Balığı Karga İle Tilki Kendini Aslan Sanan Çiçek Kendini Beğenmiş Manolya Kırlangıç Balığı Kırmızı Başlıklı Kız Kirpi Balığı Kötü Yürekli Baldıran Otu Kurnazlığın Cezası[ Devamı gelecek...
Devam... Can Kurtaran Motoruyla Arabası Çan Hayvan Çörekçi Ninenin Sorunu El Pislenmeden Ağız Şekerlenmez Hiçbir Şeyi Beğenmeyen Menekşe İyi Yürekli Dokumacı Kuş İyi Yürekli Kraliçe İle Küpe Çiçeği Karagöz Balığı Karga İle Tilki Kendini Aslan Sanan Çiçek Kendini Beğenmiş Manolya Kırlangıç Balığı Kırmızı Başlıklı Kız Kirpi Balığı Kötü Yürekli Baldıran Otu Kurnazlığın Cezası[ Devamı gelecek...
Gizemli Cadi Forum Gururu 16 Ksm 2009 #4 Bulunmaz bir konu olmuş paylaşım için teşekkürler..devamını da bekliyoruz....;
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Ksm 2009 #5 Çok güzel paylaşım. Sadece eğitim amaçlı değil anne-babaların da çocukları için gerekli bir çalışma olmuş. Teşekkürler öğretmenim
Çok güzel paylaşım. Sadece eğitim amaçlı değil anne-babaların da çocukları için gerekli bir çalışma olmuş. Teşekkürler öğretmenim
G gaint13 Üyecik 28 Hzr 2010 #6 hocam harika bir paylaşim ama ben indiremiyorum bir bakı verirsen linklere cook sevinirim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 28 Hzr 2010 #7 Premium upload yapılmadığı için linkler kırılmış. Ama en kısa zamanda linklerin yenilenmesini sağlamaya çalışırım. Arkadaşımızın elinde arşivi mevcuttu tanıdığım için biliyorum.
Premium upload yapılmadığı için linkler kırılmış. Ama en kısa zamanda linklerin yenilenmesini sağlamaya çalışırım. Arkadaşımızın elinde arşivi mevcuttu tanıdığım için biliyorum.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 6 Mys 2022 #8 gaint13 dediki: hocam harika bir paylaşim ama ben indiremiyorum bir bakı verirsen linklere cook sevinirim Genişletmek için tıklayın... linkleri ariyoruz biliyorum simdi 12 yas daha olgunlastin ama yinede dinlenmemis hikayeler hep yeni hikayleredir
gaint13 dediki: hocam harika bir paylaşim ama ben indiremiyorum bir bakı verirsen linklere cook sevinirim Genişletmek için tıklayın... linkleri ariyoruz biliyorum simdi 12 yas daha olgunlastin ama yinede dinlenmemis hikayeler hep yeni hikayleredir