yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Ock 2021 #2 kendi aklima insanin akli kendine düsman olurmu ? benimki bana düsman
Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Ock 2021 #3 yilmaz27 dediki: kendi aklima insanin akli kendine düsman olurmu ? benimki bana düsman Genişletmek için tıklayın... Benimki de bana düşman: (
yilmaz27 dediki: kendi aklima insanin akli kendine düsman olurmu ? benimki bana düsman Genişletmek için tıklayın... Benimki de bana düşman: (
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Ock 2021 #4 AybüKe dediki: Benimki de bana düşman: ( Genişletmek için tıklayın... ne bu mizim aklimizdan cektigimiz ))
AybüKe dediki: Benimki de bana düşman: ( Genişletmek için tıklayın... ne bu mizim aklimizdan cektigimiz ))
Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Ock 2021 #5 yilmaz27 dediki: ne bu mizim aklimizdan cektigimiz )) Genişletmek için tıklayın... Doğru söze ne hacet
yilmaz27 dediki: ne bu mizim aklimizdan cektigimiz )) Genişletmek için tıklayın... Doğru söze ne hacet
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 20 Ock 2021 #6 Sessiz insan içli insandır kim bilir neler yüklemiş hayatına...
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 20 Ock 2021 #8 Hiç sessiz olamadim ki aklima ne takilsa dile getiririm, hic icime atamam ?
-araz- EYVALLAH... V.I.P 22 Ock 2021 #9 bırılerı benımle ugrasmadıgı surece kendı halınde takılmayı seven sessız sakın bır ınsanım...yeter ki bam telime dokunmasınlar
bırılerı benımle ugrasmadıgı surece kendı halınde takılmayı seven sessız sakın bır ınsanım...yeter ki bam telime dokunmasınlar