yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Nsn 2009 #1 Selam arkadaslar bu geceden sonra ben aranizdan ayrilmak istiyorum özel bir sebebi yok Hepinize ilginizden dolayi Tesekkür ediyorum hepinizden cok sey ögrendim, hosca kalin kendinize iyi bakin Yesim434... Son birdefa daha gezeyim forumu
Selam arkadaslar bu geceden sonra ben aranizdan ayrilmak istiyorum özel bir sebebi yok Hepinize ilginizden dolayi Tesekkür ediyorum hepinizden cok sey ögrendim, hosca kalin kendinize iyi bakin Yesim434... Son birdefa daha gezeyim forumu
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Nsn 2009 #3 senin icin saka ola bilir benim icin degill ama
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Nsn 2009 #5 nisan ile alakasi yokk foruma gelisimden beli degilmi eskiden saatlerce kaliyordum simdi girmedigim gunler oldu buda demektirki yesim434 artik gelmiyor yavastan alistirdim
nisan ile alakasi yokk foruma gelisimden beli degilmi eskiden saatlerce kaliyordum simdi girmedigim gunler oldu buda demektirki yesim434 artik gelmiyor yavastan alistirdim
LoSt_LoVe Forum Onuru 1 Nsn 2009 #6 Yeşimcim sen forumun ilk üyesisin inanmam buradan ayrılmazsın sen.1 nisan şakası olmalı
LoSt_LoVe Forum Onuru 1 Nsn 2009 #7 İnanmamı isatiyosan lerini isterim şaka bir yana cidden gidiyomusun.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Nsn 2009 #8 1 Nisan'dayız saat 12:40 arkadaşlar Yeşim burdan ayrılmıyor tabiiki
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Nsn 2009 #9 LoSt_LoVe dediki: İnanmamı isatiyosan lerini isterim şaka bir yana cidden gidiyomusun. Genişletmek için tıklayın... senden kiymet limi ben sana nikim sifresinidevereyim öylede kullan
LoSt_LoVe dediki: İnanmamı isatiyosan lerini isterim şaka bir yana cidden gidiyomusun. Genişletmek için tıklayın... senden kiymet limi ben sana nikim sifresinidevereyim öylede kullan
LoSt_LoVe Forum Onuru 1 Nsn 2009 #10 yesim434 dediki: senden kiymet limi ben sana nikim sifresinidevereyim öylede kullan Genişletmek için tıklayın... Yarına Kadar yap şakanı yeşim yarın sorarım hesabını.Bu gün bana şaka yapılırmı kız doğum günüm ya. Şifreyide alayım ne olur ne olmaz
yesim434 dediki: senden kiymet limi ben sana nikim sifresinidevereyim öylede kullan Genişletmek için tıklayın... Yarına Kadar yap şakanı yeşim yarın sorarım hesabını.Bu gün bana şaka yapılırmı kız doğum günüm ya. Şifreyide alayım ne olur ne olmaz