Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 29 Ags 2017 #1 Sevgiliniz hiç sevmediğiniz bir takımın taraftarıysa ama sonradan öğrendiyseniz ne yaparsınız ?
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 29 Ags 2017 #3 Derin Mavi dediki: En büyük beşiktaşş Genişletmek için tıklayın... Güzel cevap oldu bu
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 30 Ags 2017 #6 Düş dediki: Ses kaydi mi alsaydik acaba zamanin birinde Genişletmek için tıklayın... Eski defterleri karıştırma bence Bir kereye mahsustu o biliyorsun sende
Düş dediki: Ses kaydi mi alsaydik acaba zamanin birinde Genişletmek için tıklayın... Eski defterleri karıştırma bence Bir kereye mahsustu o biliyorsun sende
Düş Özel Üye Özel üye 30 Ags 2017 #7 Sentinus dediki: Eski defterleri karıştırma bence Bir kereye mahsustu o biliyorsun sende Genişletmek için tıklayın... Evet evet oyleydi
Sentinus dediki: Eski defterleri karıştırma bence Bir kereye mahsustu o biliyorsun sende Genişletmek için tıklayın... Evet evet oyleydi
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 30 Ags 2017 #8 Ben sevgilimi bırakmam takımımı bırakır sevgilimin takımını tutarım Gerçek sevgi bu olsa gerek.. diye düşünüyorum
Ben sevgilimi bırakmam takımımı bırakır sevgilimin takımını tutarım Gerçek sevgi bu olsa gerek.. diye düşünüyorum