yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Ksm 2021 #1 Sevgilinizin, size nasıl hitap etmesi hoşunuza gider? Sevgilisi olanlar sevgiliniz size nasıl hitap ediyor? Sevgilisi olmayanlar sevgilinizin size nasıl hitap etmesini isterdiniz?
Sevgilinizin, size nasıl hitap etmesi hoşunuza gider? Sevgilisi olanlar sevgiliniz size nasıl hitap ediyor? Sevgilisi olmayanlar sevgilinizin size nasıl hitap etmesini isterdiniz?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Ksm 2021 #2 Tabiki Birtanem ve Askim diye hitap ederdim
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 1 Ksm 2021 #3 Aşklarımın ikitanesi baba diyor bir tanesi canım diyor ve onları çok seviyorum Baba seçeneği neden yokki
Aşklarımın ikitanesi baba diyor bir tanesi canım diyor ve onları çok seviyorum Baba seçeneği neden yokki
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Ksm 2021 #4 KaderKatibi dediki: Aşklarımın ikitanesi baba diyor bir tanesi canım diyor ve onları çok seviyorum Baba seçeneği neden yokki Genişletmek için tıklayın... Bu anket sevgili anketi )) aile anketi degilki ama sorun degil onuda yapariz
KaderKatibi dediki: Aşklarımın ikitanesi baba diyor bir tanesi canım diyor ve onları çok seviyorum Baba seçeneği neden yokki Genişletmek için tıklayın... Bu anket sevgili anketi )) aile anketi degilki ama sorun degil onuda yapariz
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 1 Ksm 2021 #5 yesim434 dediki: Bu anket sevgili anketi )) aile anketi degilki ama sorun degil onuda yapariz Genişletmek için tıklayın... Öylemi pardon ortağım neyse öyle kalsın değişmeyeyim
yesim434 dediki: Bu anket sevgili anketi )) aile anketi degilki ama sorun degil onuda yapariz Genişletmek için tıklayın... Öylemi pardon ortağım neyse öyle kalsın değişmeyeyim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Ksm 2021 #6 KaderKatibi dediki: Öylemi pardon ortağım neyse öyle kalsın değişmeyeyim Genişletmek için tıklayın... Konuyu acerken öyle düsünmüstüm )) ama senin icin birde aile anketi acacagim )) ama sansina nasil bir anket cikar oda büyük bir süpriz olsun
KaderKatibi dediki: Öylemi pardon ortağım neyse öyle kalsın değişmeyeyim Genişletmek için tıklayın... Konuyu acerken öyle düsünmüstüm )) ama senin icin birde aile anketi acacagim )) ama sansina nasil bir anket cikar oda büyük bir süpriz olsun
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Ksm 2021 #8 Bunuda ekleyim ankete ) güzel bir iltifat cümlesi
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 1 Ksm 2021 #10 Koca koca admlar kadınlarsınız. Şu halinize bakın