gülüşüm Uzman 18 Ekm 2009 #1 sevgilinizle aranızdaki boy farkı sorun yaratır mı? erkek üyelerde kız üyelerde istedikleri gibi cevaplayabilirler.. bu anket herkese açıktır
sevgilinizle aranızdaki boy farkı sorun yaratır mı? erkek üyelerde kız üyelerde istedikleri gibi cevaplayabilirler.. bu anket herkese açıktır
gülüşüm Uzman 18 Ekm 2009 #3 aşk olsun da gerisi boş diyenlerdenim ben ama benden de kısa olmaması makbüldür tabi
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 18 Ekm 2009 #5 hiç düşünmedim ama abartılı bir fark olmadıktan sonra sorun olmaz aşk herşeye değer...
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 18 Ekm 2009 #6 aşk olsunda gerisi boş Sonuçta benden uzun bir kıza ben bakmam iğrenç olur o yüzden sorun yok ;
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 18 Ekm 2009 #8 Kızıl_mavi dediki: evet çok uzun ve çok kısa istemem ortaya karısık olsun Genişletmek için tıklayın... Senden kısa olan erkek ölsün artık
Kızıl_mavi dediki: evet çok uzun ve çok kısa istemem ortaya karısık olsun Genişletmek için tıklayın... Senden kısa olan erkek ölsün artık
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 18 Ekm 2009 #10 Değilde yani senden kısa bir erkek hayal edemiyorum Sonuçta kısasın