eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 22 Hzr 2013 #1 Bir İnsanı Sevilmek mi Yoksa Sevmek mi Mutlu Eder..? iyi eğlenceler..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 22 Hzr 2013 #5 Konu uygun yerinde. Sevmek, sevilmek her ikiside bir birine bağlı kavramlar. Mutluluğun sırrı ise her ikisininde varolmasında yatıyor bence.
Konu uygun yerinde. Sevmek, sevilmek her ikiside bir birine bağlı kavramlar. Mutluluğun sırrı ise her ikisininde varolmasında yatıyor bence.
MeRciMeK V.I.P V.I.P 23 Hzr 2013 #6 İkisi bir arada olursa yaşanan mutluluk daha güzel olur.. Olmazsa da perişan olunur anlamına gelmez tabi bu
İkisi bir arada olursa yaşanan mutluluk daha güzel olur.. Olmazsa da perişan olunur anlamına gelmez tabi bu
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 23 Hzr 2013 #8 cevap veriyorum a sevilmek çünkü maximum naz etme hakkı otomatikmen doğuyor
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Hzr 2013 #9 CeBuR dediki: cevap veriyorum a sevilmek çünkü maximum naz etme hakkı otomatikmen doğuyor Genişletmek için tıklayın... katılıyorum abi sevilmek )
CeBuR dediki: cevap veriyorum a sevilmek çünkü maximum naz etme hakkı otomatikmen doğuyor Genişletmek için tıklayın... katılıyorum abi sevilmek )
M _Miroğlu_ Aktif 15 Tem 2013 #10 İnsan yalnızca duygularından emin olabilir. Bu nedenle Sevmek diyorum. Her seviyorum diyene inansaydık ohooo.
İnsan yalnızca duygularından emin olabilir. Bu nedenle Sevmek diyorum. Her seviyorum diyene inansaydık ohooo.