P Papatya V.I.P V.I.P 25 Şbt 2013 #1 Adı üstünde sıcak çikolata =) İçersinde çikolata,kakao ve tabii sütün bulunduğu leziz içecek. Büyük bir ihtimalle sevmeyeni yoktur
Adı üstünde sıcak çikolata =) İçersinde çikolata,kakao ve tabii sütün bulunduğu leziz içecek. Büyük bir ihtimalle sevmeyeni yoktur
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 26 Şbt 2013 #2 hemen hemen hergün tükettiğim.. kantincimizin içme artık şunu mis gibi çay dururken diye çıkışmasına neden olan içecek..
hemen hemen hergün tükettiğim.. kantincimizin içme artık şunu mis gibi çay dururken diye çıkışmasına neden olan içecek..
Paradoks ... Elif ... Özel üye 26 Şbt 2013 #3 Geceleri duş aldıktan sonra elime bir bardak dolusu sıcak çikolatamı alırım Battaniyemi alırım altında girer ve kitabımı okurum. Bazende niye bitti diye üzüldüğüm olur
Geceleri duş aldıktan sonra elime bir bardak dolusu sıcak çikolatamı alırım Battaniyemi alırım altında girer ve kitabımı okurum. Bazende niye bitti diye üzüldüğüm olur
felsefe_mi ...!... Özel üye 27 Şbt 2013 #5 Üniversitedeyken feci bir şekilde müptelası olduğum içecek...
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 3 Mrt 2013 #8 nazenin dediki: çikolata sevilmez mi ama yaa.. Genişletmek için tıklayın... Hiç sevmiyorum bir lokma alsam ağzımda büyüyor o derece yani .Nasıl bu kadar seviyorsunuz anlamıyorum
nazenin dediki: çikolata sevilmez mi ama yaa.. Genişletmek için tıklayın... Hiç sevmiyorum bir lokma alsam ağzımda büyüyor o derece yani .Nasıl bu kadar seviyorsunuz anlamıyorum
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 3 Mrt 2013 #9 RUZG4R dediki: Hiç sevmiyorum bir lokma alsam ağzımda büyüyor o derece yani .Nasıl bu kadar seviyorsunuz anlamıyorum Genişletmek için tıklayın... vala senin sevmemeni anlamamak gibi bişey.. günlük yemezsem olmaz bende..
RUZG4R dediki: Hiç sevmiyorum bir lokma alsam ağzımda büyüyor o derece yani .Nasıl bu kadar seviyorsunuz anlamıyorum Genişletmek için tıklayın... vala senin sevmemeni anlamamak gibi bişey.. günlük yemezsem olmaz bende..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 3 Mrt 2013 #10 nazenin dediki: vala senin sevmemeni anlamamak gibi bişey.. günlük yemezsem olmaz bende.. Genişletmek için tıklayın... sonrada vay efendim kilo aldım
nazenin dediki: vala senin sevmemeni anlamamak gibi bişey.. günlük yemezsem olmaz bende.. Genişletmek için tıklayın... sonrada vay efendim kilo aldım