Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Ock 2021 #1 Şiddet günümüzün bir gerçeği peki sizce şiddet gören kadınların ortak özellikleri nelerdir?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 28 Ock 2021 #2 Kendilerini savunamaması
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Ock 2021 #4 Hukuken haklarını bilmemesi.
Ozmer Üye 29 Ock 2021 #6 AybüKe dediki: Şiddet günümüzün bir gerçeği peki sizce şiddet gören kadınların ortak özellikleri nelerdir? Genişletmek için tıklayın... Her durumu çok çabuk kabullenmek.
AybüKe dediki: Şiddet günümüzün bir gerçeği peki sizce şiddet gören kadınların ortak özellikleri nelerdir? Genişletmek için tıklayın... Her durumu çok çabuk kabullenmek.
Masaru Özel Üye Özel üye 29 Ock 2021 #7 Şiddetin görenlerin ( kadın erkek ayrımı bana göre yanlıştır) ortak noktası özgüven ve cesaret eksikliğidir...
Şiddetin görenlerin ( kadın erkek ayrımı bana göre yanlıştır) ortak noktası özgüven ve cesaret eksikliğidir...
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 29 Ock 2021 #8 -araz- dediki: Ekonomik ozgurluklerinin olmamasi Genişletmek için tıklayın... Ekonomik ozgurlugu olanlarda maalesef siddete ugruyor canim ya. Ekonomik ozgurlukle siddetin pek alakasi yok gibi.
-araz- dediki: Ekonomik ozgurluklerinin olmamasi Genişletmek için tıklayın... Ekonomik ozgurlugu olanlarda maalesef siddete ugruyor canim ya. Ekonomik ozgurlukle siddetin pek alakasi yok gibi.
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Ock 2021 #9 Masaru dediki: Şiddetin görenlerin ( kadın erkek ayrımı bana göre yanlıştır) ortak noktası özgüven ve cesaret eksikliğidir... Genişletmek için tıklayın... Herşeye muhalefet?Bir şeye de karşı çıkma ya en çok kadınlar görüyor şiddet gören erkek görmedim diyecem ama arada çok nadir oluyor☺ GüLüCüKツ dediki: Ekonomik ozgurlugu olanlarda maalesef siddete ugruyor canim ya. Ekonomik ozgurlukle siddetin pek alakasi yok gibi. Genişletmek için tıklayın... Maalesef öyle canım ,ama ekonomik özgürlüğü olmayıp şiddet gören de var olup ta yine gören var istinasız değişmiyor☺
Masaru dediki: Şiddetin görenlerin ( kadın erkek ayrımı bana göre yanlıştır) ortak noktası özgüven ve cesaret eksikliğidir... Genişletmek için tıklayın... Herşeye muhalefet?Bir şeye de karşı çıkma ya en çok kadınlar görüyor şiddet gören erkek görmedim diyecem ama arada çok nadir oluyor☺ GüLüCüKツ dediki: Ekonomik ozgurlugu olanlarda maalesef siddete ugruyor canim ya. Ekonomik ozgurlukle siddetin pek alakasi yok gibi. Genişletmek için tıklayın... Maalesef öyle canım ,ama ekonomik özgürlüğü olmayıp şiddet gören de var olup ta yine gören var istinasız değişmiyor☺
-araz- EYVALLAH... V.I.P 29 Ock 2021 #10 GüLüCüKツ dediki: Ekonomik ozgurlugu olanlarda maalesef siddete ugruyor canim ya. Ekonomik ozgurlukle siddetin pek alakasi yok gibi. Genişletmek için tıklayın... Tabii ki sadece bu degil canim buna bagli bir cok sey.sadece neden oluşturabilecek durumlardan bir tanesini soyledim
GüLüCüKツ dediki: Ekonomik ozgurlugu olanlarda maalesef siddete ugruyor canim ya. Ekonomik ozgurlukle siddetin pek alakasi yok gibi. Genişletmek için tıklayın... Tabii ki sadece bu degil canim buna bagli bir cok sey.sadece neden oluşturabilecek durumlardan bir tanesini soyledim