CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 17 Mys 2021 #1 Bu iki kelime aslında anlamlı kelimeler. Peki şifreleri çözebilir misiniz? Kendim hazırladım netten bakmayın cevabı yok. CDPDY GÖSÜN
Bu iki kelime aslında anlamlı kelimeler. Peki şifreleri çözebilir misiniz? Kendim hazırladım netten bakmayın cevabı yok. CDPDY GÖSÜN
Çözüm GüLüCüKツ 17 Mys 2021 CANISIKILANADAM dediki: Bu iki kelime aslında anlamlı kelimeler. Peki şifreleri çözebilir misiniz? Kendim hazırladım netten bakmayın cevabı yok. CDPDY GÖSÜN Genişletmek için tıklayın... Cerez forum mu yoksa
CANISIKILANADAM dediki: Bu iki kelime aslında anlamlı kelimeler. Peki şifreleri çözebilir misiniz? Kendim hazırladım netten bakmayın cevabı yok. CDPDY GÖSÜN Genişletmek için tıklayın... Cerez forum mu yoksa
Artemis Özel Üye Özel üye 17 Mys 2021 #2 Biraz daha açıklar mısın yeni harf ekleyebiliyor muyuz bu kelime Türkçe bir kelime mi vs Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 17 Mys 2021 #3 Hayır harf ve kelime sayıları eşit. Yani orada kaç harf ve kaç kelime varsa ortaya çıkacak harf ve kelime sayısı aynı Upvote 0 Downvote
Hayır harf ve kelime sayıları eşit. Yani orada kaç harf ve kaç kelime varsa ortaya çıkacak harf ve kelime sayısı aynı
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 17 Mys 2021 #4 CANISIKILANADAM dediki: Hayır harf ve kelime sayıları eşit. Yani orada kaç harf ve kaç kelime varsa ortaya çıkacak harf ve kelime sayısı aynı Genişletmek için tıklayın... Ikisi ayri kelimr mi olacak? 1. Kelimeye sesli harf ekliyebiliyor muyuz pek anlamadim ya Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Hayır harf ve kelime sayıları eşit. Yani orada kaç harf ve kaç kelime varsa ortaya çıkacak harf ve kelime sayısı aynı Genişletmek için tıklayın... Ikisi ayri kelimr mi olacak? 1. Kelimeye sesli harf ekliyebiliyor muyuz pek anlamadim ya
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 17 Mys 2021 #5 Iki kelime. 1. Kelime ile ikinci kelimenin şifresi ayrı çözünce AAAA diyeceksiniz Harf eklemiyoruz orada kaç harf varsa oluşacak kelimelerden sayı aynı Upvote 0 Downvote
Iki kelime. 1. Kelime ile ikinci kelimenin şifresi ayrı çözünce AAAA diyeceksiniz Harf eklemiyoruz orada kaç harf varsa oluşacak kelimelerden sayı aynı
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 17 Mys 2021 #6 CANISIKILANADAM dediki: Iki kelime. 1. Kelime ile ikinci kelimenin şifresi ayrı çözünce AAAA diyeceksiniz Harf eklemiyoruz orada kaç harf varsa oluşacak kelimelerden sayı aynı Genişletmek için tıklayın... Başka bi ornekle aciklamasini yapar misin? Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Iki kelime. 1. Kelime ile ikinci kelimenin şifresi ayrı çözünce AAAA diyeceksiniz Harf eklemiyoruz orada kaç harf varsa oluşacak kelimelerden sayı aynı Genişletmek için tıklayın... Başka bi ornekle aciklamasini yapar misin?
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 17 Mys 2021 #7 Örnek: bir iki Simdi bu çözülmüş olan kelimeleri şifreli yapalım birer harf sonrasını kullanalım. Cjs jlj Upvote 0 Downvote
Örnek: bir iki Simdi bu çözülmüş olan kelimeleri şifreli yapalım birer harf sonrasını kullanalım. Cjs jlj
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 17 Mys 2021 #8 CANISIKILANADAM dediki: Bu iki kelime aslında anlamlı kelimeler. Peki şifreleri çözebilir misiniz? Kendim hazırladım netten bakmayın cevabı yok. CDPDY GÖSÜN Genişletmek için tıklayın... Cerez forum mu yoksa Upvote 1 Downvote Çözüm
CANISIKILANADAM dediki: Bu iki kelime aslında anlamlı kelimeler. Peki şifreleri çözebilir misiniz? Kendim hazırladım netten bakmayın cevabı yok. CDPDY GÖSÜN Genişletmek için tıklayın... Cerez forum mu yoksa
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 17 Mys 2021 #10 CANISIKILANADAM dediki: Evvveeetttttt Genişletmek için tıklayın... Ama sen yazmadan buldum aklimi seveyim aklimi Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Evvveeetttttt Genişletmek için tıklayın... Ama sen yazmadan buldum aklimi seveyim aklimi