• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Sigara Üzerine Sevdiğinin Adını Yaz

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P
Sigara Üzerine Sevdiğinin Adını Yaz

Bu yöntemi birkaçyıl önce bir arkadaşımdan duyup uygulamıştım ama o büyü hakkında bilgi edinene kadar büyü olabileceğini düşünmemiştim bilmiyordum. Sanırım bu da bir büyü olsa gerek..

İçeceğiniz sigaranın üzerine sevdiğiniz insanın adını ve soyadını yazıp onu düşünerek hayal ederek içiyorsunuz ve o da sizi düşünmekten bir hal oluyor...

Ben denediğim zamanlar ne yalan söyliyim faydasını görmedim belkide düşündü beni ama bunu hiç sıcağı sıcağına öğrenme fırsatım olmadı. Bahsettiğim kişilerde işe yaradığına şahit oldum tabi...

Örnek vercek olursak; bir bayan doktr arkadaşıma bahsetmiştim bi r gece nöbetinde hemşireye bahsetmiş birlikte denemişler... Anlattığına göre kendi si düşünerek içtiği kişinin aramasına imkan vermediği halde uzun zamandır o kişiden haber alamadığı halde ertesi gün aramış o kişi ve gece hep seni düşündüm demiş... Hemşirede 2 haftadır ayrıldığı sevglisini düşünmüş ertesi gün sevgilis yine seni çok düşündüm gece demek için onu aramış ve barışmışlar...

-alıntı-

Geri