BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 14 Eyl 2021 #1 bu sayfaya istediğiniz gibi şiir yazabilir ve bizi mutlu edebilirsiniz..))
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Eyl 2021 #2 vEzİr dediki: bu sayfaya istediğiniz gibi şiir yazabilir ve bizi mutlu edebilirsiniz..)) Genişletmek için tıklayın... Sizi şöyle öne alalım ne dersınız başlayın bir dörtlük ıle
vEzİr dediki: bu sayfaya istediğiniz gibi şiir yazabilir ve bizi mutlu edebilirsiniz..)) Genişletmek için tıklayın... Sizi şöyle öne alalım ne dersınız başlayın bir dörtlük ıle
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 14 Eyl 2021 #4 -araz- dediki: Ben de yazabilir miyim Genişletmek için tıklayın... sayfa boş ))
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Eyl 2021 #5 -araz- dediki: Ben de yazabilir miyim Genişletmek için tıklayın... Bence ilk siftagi vezir yapsın biz Devamını cabuk getiririz
-araz- dediki: Ben de yazabilir miyim Genişletmek için tıklayın... Bence ilk siftagi vezir yapsın biz Devamını cabuk getiririz
-araz- EYVALLAH... V.I.P 14 Eyl 2021 #6 Karalamayi severim,modumu tutturabilirsem ciziktiririm bir seyler.
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 14 Eyl 2021 #7 yesim434 dediki: Bence ilk siftagi vezir yapsın biz Devamını cabuk getiririz Genişletmek için tıklayın... şiir yazamam ki yazabilsem şiiri olmayan diye başlık koymazdım dimi ama)
yesim434 dediki: Bence ilk siftagi vezir yapsın biz Devamını cabuk getiririz Genişletmek için tıklayın... şiir yazamam ki yazabilsem şiiri olmayan diye başlık koymazdım dimi ama)
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Eyl 2021 #8 vEzİr dediki: şiir yazamam ki yazabilsem şiiri olmayan diye başlık koymazdım dimi ama) Genişletmek için tıklayın... Cok. Akıllısınız ha sabah buyana onun içinmi soruyordun Son düzenleme: 14 Eyl 2021
vEzİr dediki: şiir yazamam ki yazabilsem şiiri olmayan diye başlık koymazdım dimi ama) Genişletmek için tıklayın... Cok. Akıllısınız ha sabah buyana onun içinmi soruyordun
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 14 Eyl 2021 #9 -araz- dediki: Karalamayi severim,modumu tutturabilirsem ciziktiririm bir seyler. Genişletmek için tıklayın... bunu en kısa zamanda yapta konum güme gitmesin)
-araz- dediki: Karalamayi severim,modumu tutturabilirsem ciziktiririm bir seyler. Genişletmek için tıklayın... bunu en kısa zamanda yapta konum güme gitmesin)
-araz- EYVALLAH... V.I.P 14 Eyl 2021 #10 İnsallah en yakin milli bayramlarda ve bilimum ozel gunlerde yazarimbilhassa isci bayramlarinda yazmayi cok severim
İnsallah en yakin milli bayramlarda ve bilimum ozel gunlerde yazarimbilhassa isci bayramlarinda yazmayi cok severim