cemree =)=) V.I.P 15 Hzr 2012 #1 Her sezon ve her zaman popüler olan siyah minik elbiselerinizi rengârenk ayakkabılarınız ile giyebilirsiniz. Nötr renk olarak sayılan elbiselerinizi istediğiniz renk ayakkabı, çanta ve ceketlerinizle beraber kullanabilirsiniz.
Her sezon ve her zaman popüler olan siyah minik elbiselerinizi rengârenk ayakkabılarınız ile giyebilirsiniz. Nötr renk olarak sayılan elbiselerinizi istediğiniz renk ayakkabı, çanta ve ceketlerinizle beraber kullanabilirsiniz.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Hzr 2012 #3 Buınlar elbise ise bizim giydiklerimiz ne )
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Hzr 2012 #5 RUZG4R dediki: bu güzelmiş =)) Genişletmek için tıklayın... kızmı elbisemi
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 16 Hzr 2012 #6 sitem* dediki: kızmı elbisemi Genişletmek için tıklayın... ben olaya bütün olarak bakıyorum
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 16 Hzr 2012 #7 sitem* dediki: kızmı elbisemi Genişletmek için tıklayın... bende onu soracaktım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Hzr 2012 #8 Çağlayağmur dediki: bende onu soracaktım Genişletmek için tıklayın... sorunun cvbı belliydi zaten ablam
Çağlayağmur dediki: bende onu soracaktım Genişletmek için tıklayın... sorunun cvbı belliydi zaten ablam
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 16 Hzr 2012 #9 Ne alakası var bütün olarak dedim ya yani elbisede güzel.modeline bakmadım ama güzeldi .
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 16 Hzr 2012 #10 sitem* dediki: sorunun cvbı belliydi zaten ablam Genişletmek için tıklayın... Evet belliydi ama bir gerçek var göz bu elbiseyede bakıyor modelede kuzum.
sitem* dediki: sorunun cvbı belliydi zaten ablam Genişletmek için tıklayın... Evet belliydi ama bir gerçek var göz bu elbiseyede bakıyor modelede kuzum.