YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Hzr 2010 #4 Çok güzelmiş yaaa çok tuttum bunu Bayana bakar mısınız nasılda korkmuş gibi bahaneye bakıp sarılıyor adama Bir de bu sistemi kadın kurmuş olabilir mi diye de düşünmüyor değilim hani
Çok güzelmiş yaaa çok tuttum bunu Bayana bakar mısınız nasılda korkmuş gibi bahaneye bakıp sarılıyor adama Bir de bu sistemi kadın kurmuş olabilir mi diye de düşünmüyor değilim hani
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Hzr 2010 #6 Üstteki son tümceyi düzeltiyorum. Erkeğin elindeki ipi yeni gördüm
MeRciMeK V.I.P V.I.P 28 Hzr 2010 #8 Hiçte bahanelere girmeyiz biz sarılmak istiyorsak sarılırız Yorumsuz ..
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 28 Hzr 2010 #9 YoRuMSuZ dediki: Çok güzelmiş yaaa çok tuttum bunu Bayana bakar mısınız nasılda korkmuş gibi bahaneye bakıp sarılıyor adama Bir de bu sistemi kadın kurmuş olabilir mi diye de düşünmüyor değilim hani Genişletmek için tıklayın... e yuhh yanii nasıl bir senaryodur buu siz neler yapıyosunuz bide bayanın üstüne atın suçu
YoRuMSuZ dediki: Çok güzelmiş yaaa çok tuttum bunu Bayana bakar mısınız nasılda korkmuş gibi bahaneye bakıp sarılıyor adama Bir de bu sistemi kadın kurmuş olabilir mi diye de düşünmüyor değilim hani Genişletmek için tıklayın... e yuhh yanii nasıl bir senaryodur buu siz neler yapıyosunuz bide bayanın üstüne atın suçu
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 28 Hzr 2010 #10 MeRciMeK dediki: Hiçte bahanelere girmeyiz biz sarılmak istiyorsak sarılırız Yorumsuz .. Genişletmek için tıklayın... ben bunu tuttum ne gerek var bahaneye falan
MeRciMeK dediki: Hiçte bahanelere girmeyiz biz sarılmak istiyorsak sarılırız Yorumsuz .. Genişletmek için tıklayın... ben bunu tuttum ne gerek var bahaneye falan