İki nokta Üstat 28 Mys 2013 #2 Böyle bir film vardı dimi.. Bizim yazlıkta yazın çok görüyorum ama uzaktan ışıklarını görüyorum..
Tuba ♕ Özel üye 28 Mys 2013 #4 İki nokta dediki: Böyle bir film vardı dimi.. Bizim yazlıkta yazın çok görüyorum ama uzaktan ışıklarını görüyorum.. Genişletmek için tıklayın... evet güzeldi bende yakından görmemiştim
İki nokta dediki: Böyle bir film vardı dimi.. Bizim yazlıkta yazın çok görüyorum ama uzaktan ışıklarını görüyorum.. Genişletmek için tıklayın... evet güzeldi bende yakından görmemiştim
Tuba ♕ Özel üye 28 Mys 2013 #5 ZeyNoO dediki: Bende annemlerin yayladayken görmüştüm ama ışıklarını Genişletmek için tıklayın... gece ne güzel oluyo görüntüsü
ZeyNoO dediki: Bende annemlerin yayladayken görmüştüm ama ışıklarını Genişletmek için tıklayın... gece ne güzel oluyo görüntüsü
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 28 Mys 2013 #6 Çok gördüm..toplayıp bir şişeye doldurduğumda olmuştur..
Tuba ♕ Özel üye 28 Mys 2013 #7 eFSaNe_KaRTaL dediki: Çok gördüm..toplayıp bir şişeye doldurduğumda olmuştur.. Genişletmek için tıklayın... çok şanslısın o zaman efsane teşekkürler yoruma
eFSaNe_KaRTaL dediki: Çok gördüm..toplayıp bir şişeye doldurduğumda olmuştur.. Genişletmek için tıklayın... çok şanslısın o zaman efsane teşekkürler yoruma
Tuba ♕ Özel üye 29 Mys 2013 #9 nazenin dediki: bizim balkonda mevcutturlar yazın.. Genişletmek için tıklayın... ne güzel yaaa ben anca dağda bayırda gördüm
nazenin dediki: bizim balkonda mevcutturlar yazın.. Genişletmek için tıklayın... ne güzel yaaa ben anca dağda bayırda gördüm
Kaldırım Lehçesi Yeraltı Edebiyatı 29 Mys 2013 #10 Ne kadar güzeller ses olunca sönüyorlar hemen. Aklıma "The host" filmi geldi. Orada bir dağın içine ateş böcekleri yuva yapmıştı ses çıkınca sönüyor, sessiz olunca ışıl ışıl oluyordu =)
Ne kadar güzeller ses olunca sönüyorlar hemen. Aklıma "The host" filmi geldi. Orada bir dağın içine ateş böcekleri yuva yapmıştı ses çıkınca sönüyor, sessiz olunca ışıl ışıl oluyordu =)