GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 1 Nsn 2021 #1 Bana göre anneyle baba, kardeş sevgisidir. En beklentisiz sevenler onlardir ? Peki size göre en degerli sevgi hangisidir?
Bana göre anneyle baba, kardeş sevgisidir. En beklentisiz sevenler onlardir ? Peki size göre en degerli sevgi hangisidir?
Enda Neylersin!!! V.I.P 1 Nsn 2021 #4 Bir anne olarak evlat sevgisi diyorum diğerlerini tatmadım zaten es geçiyorum?
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 1 Nsn 2021 #5 Anne baba kardeş benim için eş işine gelmeyince bırakır ama aile karşılıksız çıkarsız sever rabbim başımızdan eksik etmesin ?
Anne baba kardeş benim için eş işine gelmeyince bırakır ama aile karşılıksız çıkarsız sever rabbim başımızdan eksik etmesin ?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 1 Nsn 2021 #6 KuMRu dediki: Anne baba kardeş benim için eş işine gelmeyince bırakır ama aile karşılıksız çıkarsız sever rabbim başımızdan eksik etmesin ? Genişletmek için tıklayın... Aminn ?
KuMRu dediki: Anne baba kardeş benim için eş işine gelmeyince bırakır ama aile karşılıksız çıkarsız sever rabbim başımızdan eksik etmesin ? Genişletmek için tıklayın... Aminn ?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 2 Nsn 2021 #9 İnsanın istesede değiştiremeyecekkeri vardır. Anne, baba, kardeş ve evlat bunların sevgisi bambaşka heleki evladın ?
İnsanın istesede değiştiremeyecekkeri vardır. Anne, baba, kardeş ve evlat bunların sevgisi bambaşka heleki evladın ?