merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 15 Ksm 2018 #3 Telefon lazım. Ben hala Samsung Galaxy S3 kullanıyorum
P Papatya V.I.P V.I.P 6 Arl 2018 #5 Pantolon(lar) Yeni bir bot Sanırım şuan bu kadarı iyi. Yılbaşından sonra alırım ihtiyaçlarımı malum zamlı maaş.
Pantolon(lar) Yeni bir bot Sanırım şuan bu kadarı iyi. Yılbaşından sonra alırım ihtiyaçlarımı malum zamlı maaş.
Artemis Özel Üye Özel üye 6 Arl 2018 #6 Aaa evet ya benimde bursum yattı bugün ne alsam ki liste yapçam ama en önmeliside ruhumu doyuracak kitaplar
Aaa evet ya benimde bursum yattı bugün ne alsam ki liste yapçam ama en önmeliside ruhumu doyuracak kitaplar
P Papatya V.I.P V.I.P 6 Arl 2018 #7 Esra881 dediki: Aaa evet ya benimde bursum yattı bugün ne alsam ki liste yapçam ama en önmeliside ruhumu doyuracak kitaplar Genişletmek için tıklayın... HAYAT CESURLARA TORPİL GEÇER'i al tatlım. Okumadım ama eminim iyi gelecektir. En kısa zaman da ben de alacağım bu kitabı.
Esra881 dediki: Aaa evet ya benimde bursum yattı bugün ne alsam ki liste yapçam ama en önmeliside ruhumu doyuracak kitaplar Genişletmek için tıklayın... HAYAT CESURLARA TORPİL GEÇER'i al tatlım. Okumadım ama eminim iyi gelecektir. En kısa zaman da ben de alacağım bu kitabı.
Artemis Özel Üye Özel üye 6 Arl 2018 #8 Aklımın bir köşesinde oda olacak bende frida kahlo yu almayı düşünüyordum
P Papatya V.I.P V.I.P 6 Arl 2018 #9 Esra881 dediki: Aklımın bir köşesinde oda olacak bende frida kahlo yu almayı düşünüyordum Genişletmek için tıklayın... Başak Kablan'ı al istersen. Hastasıyım hatunun. ?
Esra881 dediki: Aklımın bir köşesinde oda olacak bende frida kahlo yu almayı düşünüyordum Genişletmek için tıklayın... Başak Kablan'ı al istersen. Hastasıyım hatunun. ?
Artemis Özel Üye Özel üye 6 Arl 2018 #10 Sanırım bu kitap konularıyla ilgili öneri almam gerekiyır senden