yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Ags 2021 #2 ben kolay kolay sinir olmam oluncada 10 kisi tutamaz
Enda Neylersin!!! V.I.P 7 Ags 2021 #3 yilmaz27 dediki: ben kolay kolay sinir olmam oluncada 10 kisi tutamaz Genişletmek için tıklayın... O zaman sen kolay kolay sinir ol
yilmaz27 dediki: ben kolay kolay sinir olmam oluncada 10 kisi tutamaz Genişletmek için tıklayın... O zaman sen kolay kolay sinir ol
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 8 Ags 2021 #4 cok sinirlendim simdi forumda kimse yok tek basima forum bekliyorum @YoRuMSuZ saat ücreti biraz arttir evlenecegim dügün parasi lazim nedense hic zam gelmiyor ne yaparsak yapalim ayni parayi aliyoruz aylardir
cok sinirlendim simdi forumda kimse yok tek basima forum bekliyorum @YoRuMSuZ saat ücreti biraz arttir evlenecegim dügün parasi lazim nedense hic zam gelmiyor ne yaparsak yapalim ayni parayi aliyoruz aylardir
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Ags 2021 #5 yilmaz27 dediki: @YoRuMSuZ saat ücreti biraz arttir evlenecegim dügün parasi lazim nedense hic zam gelmiyor ne yaparsak yapalim ayni parayi aliyoruz aylardir Genişletmek için tıklayın... Boş yere çalışıyorsun boş yere
yilmaz27 dediki: @YoRuMSuZ saat ücreti biraz arttir evlenecegim dügün parasi lazim nedense hic zam gelmiyor ne yaparsak yapalim ayni parayi aliyoruz aylardir Genişletmek için tıklayın... Boş yere çalışıyorsun boş yere
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 16 Eyl 2021 #9 yalakalar beni çok kızdırır,bilmediği konu hakkında tartışmaya çalışanlar,bir kişi konuşurken aynı anda söze girerek onuda dinlememi bekleyen mallar..şimdilik bu..
yalakalar beni çok kızdırır,bilmediği konu hakkında tartışmaya çalışanlar,bir kişi konuşurken aynı anda söze girerek onuda dinlememi bekleyen mallar..şimdilik bu..