Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 16 Tem 2021 #1 Beni çok önemseyen, değer veren, düşünen insanlar olduğuna eminim ancak bu benden çok düşünüyor seviyesinde değil bence.
Beni çok önemseyen, değer veren, düşünen insanlar olduğuna eminim ancak bu benden çok düşünüyor seviyesinde değil bence.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 16 Tem 2021 #2 Evet var, say say bitmez. İyi ki varlar, Allah yokluklarını göstermesin
Enda Neylersin!!! V.I.P 16 Tem 2021 #4 Sizi sizden başka kimse düşünmez ben inanmıyorum buna insanın sahip olduğu tek şey kendisidir çünkü
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Ags 2021 #6 Kesinlikle yok Varmidirki Yok yok beni kim ne etsin Kim her gün gülmek ister Joker hakkımı kullanıyorum Vede yok diyorum
Kesinlikle yok Varmidirki Yok yok beni kim ne etsin Kim her gün gülmek ister Joker hakkımı kullanıyorum Vede yok diyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Ags 2021 #10 Benim cevabım da "var" böyle de olması gerekiyor kendime pek dikkat eden biri değilim.