Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Mys 2022 #1 Kiminin yük sırtındadır; kiminin kafasında; kiminin yüreğinde. Sırttaki paylaşabilir; kafadaki ifâde edebilir; yürekteki ise acı bir sükût. Peki sizin yükünüz nereniz de?
Kiminin yük sırtındadır; kiminin kafasında; kiminin yüreğinde. Sırttaki paylaşabilir; kafadaki ifâde edebilir; yürekteki ise acı bir sükût. Peki sizin yükünüz nereniz de?
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 20 Mys 2022 #2 valla biz yükü eşşe koyuyoz afedersin.. dert mert kalmıyor eşek düşünsün..
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Mys 2022 #3 yük insanin kalbine yazdigi gecmisteki hatiralardir unutun gitsin yükünz hafifler
Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Mys 2022 #4 yilmaz27 dediki: yük insanin kalbine yazdigi gecmisteki hatiralardir unutun gitsin yükünz hafifler Genişletmek için tıklayın... Unutmakla bitmiyor ki hepsi iz bırakıyor
yilmaz27 dediki: yük insanin kalbine yazdigi gecmisteki hatiralardir unutun gitsin yükünz hafifler Genişletmek için tıklayın... Unutmakla bitmiyor ki hepsi iz bırakıyor
Ü Ümran_Arıcan (1c2c) Ziyaretçi 25 Ksm 2022 #8 Hem sırtımda hem kafamda hem yüreğimde.. ne paylaşabiliyor ne ifade edebiliyorum ne def edebiliyor ne unutabiliyor ne silebiliyorum.. kocaman bir neyse nin üzerine ama çektik..
Hem sırtımda hem kafamda hem yüreğimde.. ne paylaşabiliyor ne ifade edebiliyorum ne def edebiliyor ne unutabiliyor ne silebiliyorum.. kocaman bir neyse nin üzerine ama çektik..