• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Sniper: Ghost Warrior 2

• Konuyu açan Konuyu açan JosTeR
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

JosTeR

KAF SİN KAF !
Özel üye
Oyun dünyasının gelişen ve büyüyen hızına yaklaşmak mümkün değil ! Her geçen gün yeni bir oyun çıkıyor ve hepside gerçekten harika oyunlar ! Oyun geliştirici firmalar gerçekten ciddi derecede ilerleme kayıt ederek harika oyunlar üretmenin üstünden hakkıyla geliyorlar. Dünya genelinde merakla takip edilen ve serinin yeni oyunun çıkması için dört gözle beklenen ve kendini bu kadar bekleten bazı oyunlar vardır. İşte bu tür oyunlardan bir tanesi olan Sniper Ghost Warrior 2 oyunu, gerçekten tam beklediğiniz gibi bir oyun olarak karşımıza geliyor, ayrıca FPS modelinin en kalitelisi !

Oyun geliştirici firma, önceki Sniper oyunundan çok daha farklı bir şekilde oyunu geliştirmiş ve oyunun ilerleyişi oldukça farklı, eee haliyle tüm oyun severlerin dikkatinide başarılı bir şekilde kendine çekmeyi hak ediyor. Aynı zamanda kısa zaman içerisinde en iyi oyun teknolojileri üreten firmalar arasına başarılı bir şekilde giriş yapmışlar. Oyun içerisinde inanılmaz farklı kaliteli grafikler kullanılan Sniper Ghost Warrior 2 de resmen FPS grafik devrimi yapmışlar.

Oyunun içerisinde yer alan savaş sahneleri, kullanılan silahlar ve oyun senaryosu tam anlamıyla kullanılan tasarım ve efektlerle oldukça ilgi çekici. Çatışma sahnelerinde, kendinizi sanki gerçekten çatışıyormuş gibi hissedeceğinizin garantisini verebiliriz. Aynı zamanda küçük bir dikkatsizlik sonucu vurulabilirsiniz fakat vurulma sahneleri bile çok ciddi olarak hazırlanmış. Hal böyle olunca tüm oyun severler bu oyuna kitlendi !

Oyunu bir asker yöneterek ilerletiyorsunuz ve kesinlikle yönetmiş olduğunuz bu kahramanınız ölmemeli. Oyuna keskin nişancı olarak, çatışma askeri olarak veya farklı bir rütbede giriş yapabilirsiniz. Gerçek bir savaşta hissedeceğiniz süper bir oyun Sniper Host Warrior 2′yi denemenizi öneririz. İyi oyunlar !

Sistem Gereksinimleri
Sniper: Ghost Warrior 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
İşlemci: Intel Core 2 Duo @ 2 Ghz veta AMD Athlon 64 x2 @ 2 Ghz veya daha üst işlemciler
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: DirectX 9.0 uyumlu 512 MB ekran kartı (NVidia 8800GT)
Hard Disk: 9 GB boş disk alanı gerekir.

Dipnot; 1.Serisini Bitirmiştik, Vakit olmadığından Bir türlü İndirememiştim. Arkadaşın ısrarı üstüne indirdim bugün kurdum.Oyunu Sizlerlede Paylaşmak istedim.

Geri