LoSt_LoVe Forum Onuru 20 Mrt 2009 #1 Kurdela nakışı denince gözünüzün önüne rengarenk işlemeler, yumuşacık desenler, bahar canlılığı gelmiyor mu? Birbirinden güzel kurdela nakışı modellerini görünce ne demek istediğimizi anlayacaksınız. Kurdele nakışı aramasını da ihmal etmeyin.
Kurdela nakışı denince gözünüzün önüne rengarenk işlemeler, yumuşacık desenler, bahar canlılığı gelmiyor mu? Birbirinden güzel kurdela nakışı modellerini görünce ne demek istediğimizi anlayacaksınız. Kurdele nakışı aramasını da ihmal etmeyin.
LoSt_LoVe Forum Onuru 20 Mrt 2009 #2 Bende kurdela nakışından karyola örtüsü yaptım bir ara resmini koyarım buraya
imposibel Usta 7 Nsn 2009 #3 Kurdela nakışına bayılıyorum bunu öğrenmek için vaktimden çalıp kursa gideceğim o derece yani LoSt_LoVe dediki: Bende kurdela nakışından karyola örtüsü yaptım bir ara resmini koyarım buraya Genişletmek için tıklayın... Ee hani resim artık koy da bakalım LoSt_LoVe =)
Kurdela nakışına bayılıyorum bunu öğrenmek için vaktimden çalıp kursa gideceğim o derece yani LoSt_LoVe dediki: Bende kurdela nakışından karyola örtüsü yaptım bir ara resmini koyarım buraya Genişletmek için tıklayın... Ee hani resim artık koy da bakalım LoSt_LoVe =)
LoSt_LoVe Forum Onuru 29 Hzr 2009 #5 Şimdi halledemedim biraz daha bekleticem kusura bakmayın uğraşıyorum.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Hzr 2009 #6 ben bi ara merak salmıştım kurdela nakışınada askım cabuk bittii
LoSt_LoVe Forum Onuru 29 Hzr 2009 #7 KıRMıZı dediki: ben bi ara merak salmıştım kurdela nakışınada askım cabuk bittii Genişletmek için tıklayın... Sende çabuk bıkmışsın gerçekten=L
KıRMıZı dediki: ben bi ara merak salmıştım kurdela nakışınada askım cabuk bittii Genişletmek için tıklayın... Sende çabuk bıkmışsın gerçekten=L