• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...

Sonbahar'a Veda Partisi: Bir Cerezforum Efsanesi

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Cerezforum'un sevilen yazarlarından @CANISIKILANADAM , @the blue, @Artemis, @Tatlı Cadı, @nazenin, @Asi Kız ve @yilmaz27Bu Hikaye, Cerezforum'un en bilindik üyelerinden oluşan bu "Aile Breyleri" ekibinin komik ve unutulmaz anılar birikiyorlar.

Sonbahar'a Veda Partisi

Cerezforum'un sevgili üyeleri, Canısıkiladam, The Blue, Artemis, Tatlı Cadı, Nazenin, Asi Kız ve Yılmaz27'nin bir araya geldiği unutulmaz bir sonbahar veda kutlaması... Hava, yaprakların altın sarısı ve kızıl tonlarıyla boyanmıştı. Rüzgar, sonbaharın hüzünlü fısıltılarını taşıyarak ağaçların dallarında dans ediyordu. Ama Cerezforum ailesi, bu hüzne teslim olmak yerine, sonbaharın güzelliğine bir veda partisiyle coşkuyla karşılık vermişti.

Parti, Canısıkiladam'ın özenle hazırladığı, her köşesi sonbahar renkleriyle süslü bahçesinde düzenlenmişti. The Blue, adeta bir sanat eseri gibi dizayn ettiği masaları, envai çeşit lezzetlerle doldurmuştu. Tatlı Cadı'nın enfes kabaklı kekleri ve elmalı turtaları, misafirlerin ağızlarını sulandırırken, Nazenin'in el emeği göz nuru örgüleri, partiye nostaljik bir hava katmıştı.

Asi Kız, partiye kendi yaptığı sonbahar temalı kokteyllerle damgasını vurmuştu. Her bir kokteylin adı, sonbaharın farklı bir duygusunu yansıtıyordu; "Kızıl Yaprakların Gizemi", "Kasım Yağmurlarının Melankolisi", "Sonbahar Rüzgarının Serinliği" gibi... Yılmaz27 ise, DJ kulaklığıyla partiye enerji katarken, sık sık esprili yorumlarıyla herkesi güldürmeyi ihmal etmiyordu.

Artemis, partiye özel olarak yazdığı şiirleriyle misafirleri büyülerken, Canısıkiladam, sonbaharın anılarına dair eğlenceli anılarını paylaşarak geceye farklı bir boyut kazandırmıştı. Hatıralar, kahkahalar ve sıcak sohbetler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Partiye katılan herkes, kendi getirdiği özel bir sonbahar hatırasını bir sepete koydu. Bu hatıralar; kurumuş bir yaprak, bir sonbahar fotoğrafı, el yapımı bir mum, veya eski bir mektup olabilirdi. Bu sepet, Cerezforum ailesinin birlikte geçirdikleri sonbaharın güzel bir simgesi oldu.

Gece sonunda, herkes, sonbaharın hüzünlü güzelliğine veda edip, kışın soğuk ama bir o kadar da gizemli kucağına doğru yol alırken, içlerinde Cerezforum ailesinin sıcaklığını ve birlikte geçirdikleri unutulmaz geceyi taşıyorlardı. Parti, birbirlerine olan bağlarını pekiştiren, ve özel anıları sonsuza dek kalplerinde saklamalarını sağlayan özel bir anı olarak hafızalarına kazındı. Sonbahar'a veda, Cerezforum ailesi için yeni başlangıçların ve birlikte nice güzel günlerin habercisiydi. Ve biliyorlardı ki, her sonbahar, birlikte kutlayacakları yeni bir veda partisi getirecekti.

Cerezforum’un üyelerinin bir araya geldiği, sonbaharın veda partisi… Düşünsenize: Canısıkiladam, partiyi kendi bahçesinde düzenlemişti ama bahçenin ortasında, yanlışlıkla dikilen dev bir balkabağı, tüm dekorasyon planlarını alt üst etmişti. Balkabağı o kadar büyüktü ki, The Blue, masaları onun etrafına yerleştirmek zorunda kalmıştı. “En azından tematik oldu!” diye mırıldanmıştı The Blue, yüzünde çaresiz bir gülümsemeyle.

Sonbahar'a Veda Partisi

Tatlı Cadı, meşhur kabaklı keklerini yapmıştı ama fırından çıkan kek, beklenmedik bir şekilde patlamıştı. Sonuçta, kek parçaları her yere dağılmıştı. Asi Kız ise, bu “kek felaketini” parti şapkası olarak kullanmayı önermiş, yerdeki kek parçalarını toplamak yerine. “Daha da doğal!” diye bağırmıştı.

Nazenin, parti için el örgüsü kazaklar örmüştü. Ama Canışıkiladam'ın kedisi, kazaklardan birini parçalamıştı. Nazenin, kedinin yaramazlığını “modaya uygun yırtık kazak trendi” diye açıklamıştı ve kedinin resmini, “Kedi Tasarımcısı” başlığıyla Cerezforum’a yüklemişti.
Yılmaz27 ise, DJ olarak görevlendirilmişti. Ancak müzik sistemi çalışmıyordu. Yılmaz27, sorunu çözmek yerine, kendisini bir mikrofonla donatmış ve sonbahar hakkındasarkilar şiirler okumaya başlamıştı. Şiirlerinden biri, şöyleydi:

“Sarı yapraklar düşüyor, hüzünlü bir şekilde,
Çünkü kış geliyor, donuyor her şeyde.
Balkabağı dev oldu, Canısıkiladam’ın bahçesinde,
Asi Kız keki kafasında, neşeli bir şekilde!”

Artemis, elinde büyülü bir değnekle partiyi yönetiyordu. Ama değneğiyle yanlışlıkla Canışıkiladam'ın saçlarını mor renge boyamıştı. Canışıkiladam, bunun üzerine Artemis'in saçını pembeye boyamıştı. Sonuç: Renkli bir kaos.

Parti boyunca beklenmedik olaylar yaşandı:
  • Bir sincap, The Blue'nun yaptığı muhteşem kurabiyelerin yarısını çalmıştı.
  • Yılmaz27'nin saçına, Asi Kız'ın yaptığı sonbahar kokteyllerinden biri dökülmüş ve saçı parlak turuncu olmuştu.
  • Nazenin'in örgülerinden biri, bir rüzgarla uçup gitmişti, ve bir ağacın dalına takılmıştı.
Parti sonunda, herkes yorgun ama mutluydu. Sonbahar'a komik ve kaotik bir veda etmişlerdi. Canışıkiladam, dev balkabağını, gelecek yıl için bir korkuluk olarak kullanmayı planlıyordu. Tatlı Cadı, patlayan kekin fotoğrafını Cerezforum'a “En İyi Kabaklı Kek Felaketi” başlığıyla yükledi. Ve herkes, birbirlerinin saçma sapan anılarını anlatarak, gülüşmeler arasında, yeni sonbahara kadar vedalaştılar. Cerezforum ailesi, her zaman olduğu gibi, kaosun içinde bir araya gelmeyi başarmıştı. Ve bu, onların en büyük başarısıydı. Gelecek yıl, daha büyük bir balkabağı ve daha fazla kaotik anılarla… Cerezforum sonsuza dek!

Sonbahar'a Veda Partisi: Bir Cerezforum Efsanesi​

Cerezforum'un efsanevi üyeleri, sonbaharın veda partisine hazırlanmışlardı. Havalar iyice soğumuş, yapraklar altın sarısından koyu kahverengiye dönüşmüş, Cerezforum'un sanal sohbet odaları ise sonbaharın melankolik ruh halini yansıtan esprilerle çalkalanıyordu.

@Sentinus, her zamanki gibi bir komplo teorisine dalmıştı. "Arkadaşlar, bu sonbaharın erken gelmesi tesadüf değil! Küresel ısınmanın gizli bir planı bu! Yaprakların düşmesiyle birlikte, dünyayı ele geçirme planlarını uygulamaya koyacaklar!" diye yazmıştı büyük puntolarla, ardından da bir dizi kafa karıştırıcı bağlantı paylaşmıştı.

@Simurg, bilge tavırlarıyla, "Sentinus, sakin ol. Yaprakların düşmesi doğanın kanunudur. Biz de bu doğanın bir parçasıyız. Üstelik sonbahar, nefis kestane ve kabak tatlılarının mevsimi değil mi?" diye karşılık vermişti. Ardından, kendi yaptığı kabak tatlısının fotoğrafını paylaşarak, herkesin ağzını sulandırmıştı.

@KaderKatibi, her zamanki gizemli tavrıyla, "Bu sonbaharda bir kader değişimi hissediyorum... Bir Cerezforum kullanıcısının, yüzüğü bulup evleneceğini görüyorum... Ama kimin olduğunu henüz bilmiyorum..." diye yazmıştı, gerilimi iyice artırarak. Bu mesajın ardından ise, bir dizi fal yorumu ve tarot kartı resmi yayınlamıştı.

@eCeL, her zamanki korkunç ama komik yorumuyla, "Sonbahar bittiğinde, kış geliyor! Ve kışın en soğuk günlerinde, ben geliyorum!" diye yazmış, ardından bir dizi "kışın korkuları" temalı emoji yağmuru başlatmıştı. Bunun üzerine, herkes "Ecel'den saklanma taktikleri" üzerine sohbete dalmıştı.

@Çağlayağmur, romantik ruhuyla, "Sonbaharın veda edişine üzülüyorum. Ama yeni başlangıçlar da güzeldir. İşte, yeni bir şiir yazdım; Sonbahar'a veda..." diye yazdı, ardına da uzun bir şiiri ekledi, fakat şiirin son dizesi "Ve şimdi, kışlık çoraplarımı giyip, sıcacık battaniyemin altına giriyorum!" diye bitmişti. Bu beklenmedik son, herkesi kahkahaya boğmuştu.

@dilara10, kendine has espri anlayışıyla, "Arkadaşlar, sonbaharın veda partisi için kostüm fikri: Kuru yaprak! Benim kostümüm hazır, sadece biraz yapışkan bant lazım..." diye yazmış, ardından da kendini yapışkan bantla yapraklara sarılmış komik bir fotoğrafını paylaşmıştı.

Parti devam ederken, birden bire Sentinus "Bakın, gördünüz mü? Kader Katibi'nin dediği gibi, biri evleniyor! Büyük bir yaprakla evleniyor!" diye bağırmıştı. Herkes Dilara10'a baktı. Dilara10, yaprak kostümünü göstererek, "Evet, doğanın güzelliğine evet diyorum!" diye bağırmıştı. Parti, birbirine karışmış kahkaha, korkunç ama komik Ecel yorumları ve Simurg'un yaptığı enfes kabak tatlısıyla devam etmişti. Sonbahar, Cerezforum efsaneleriyle unutulmaz bir veda yapmıştı. Ve herkes, kışın gelmesini, yeni komik maceraları ve Cerezforum'un eğlenceli günlerini heyecanla bekliyordu.

@Çağlayağmur, romantik ruhuyla, "Sonbaharın veda edişine üzülüyorum. Ama yeni başlangıçlar da güzeldir. İşte, yeni bir şiir yazdım; Sonbahar'a veda..." diye yazdı, ardına da uzun bir şiiri ekledi, fakat şiirin son dizesi "Ve şimdi, kışlık çoraplarımı giyip, sıcacık battaniyemin altına giriyorum!" diye bitmişti. Bu beklenmedik son, herkesi kahkahaya boğmuştu.
☺️ Son dizeyi tam tutturmuşsun eline sağlık canım.

=LL Sonbaharda her şey olabilir :) Bekarlara gün doğdu haydi hayırlı haberler :)
Onlara sadece sonbaharin gün doguyor :))))))))))
Ha Ha Ha Lol GIF by Lucas and Friends by RV AppStudios

Geri