Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Nsn 2020 #1 Sonunda oldu aranızda bu habere benim kadar sevinecek kesimler vardır eminim Perihan Abla,Gülşen abi ve Uğurlugiller gelecek hafta sonundan itibaren TRT 1 ekranlarında Darısı Bizimkilerin ve daha nicelerinin başına
Sonunda oldu aranızda bu habere benim kadar sevinecek kesimler vardır eminim Perihan Abla,Gülşen abi ve Uğurlugiller gelecek hafta sonundan itibaren TRT 1 ekranlarında Darısı Bizimkilerin ve daha nicelerinin başına
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Nsn 2020 #3 Simurg dediki: Bunu benimde yapmam lazım konu başlığı çok güzel görünüyor. ? Genişletmek için tıklayın... Yapmışssın ve güzel olmuş
Simurg dediki: Bunu benimde yapmam lazım konu başlığı çok güzel görünüyor. ? Genişletmek için tıklayın... Yapmışssın ve güzel olmuş
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Nsn 2020 #4 Ayreten hafta içi her gün Ferhunde hanımlar 07.45 de tekrar bölümleriyle TRT ekranlarında
Simurg 😉 Özel üye 5 Nsn 2020 #5 Teşekkürler uğraştım oldu avatar altındaki simgeye tıklayınca tanıtım çıktı. ?