Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Ock 2021 #1 Duruma göre değişir,ama konuşup boşa çenemi yoracağıma susmayı yeğlerim
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Ock 2021 #2 Konusarak cozerim, baktim karsi taraf anlamiyor işte o zaman bir daha konusmamak uzere susarim ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Ock 2021 #3 GüLüCüKツ dediki: Konusarak cozerim, baktim karsi taraf anlamiyor işte o zaman bir daha konusmamak uzere susarim ? Genişletmek için tıklayın... Tıpkı ben gibi kadınların kalbini bir kez kırdınız mı doğrulmuyor, susan kadın çok şey anlatır ama anlayana☺
GüLüCüKツ dediki: Konusarak cozerim, baktim karsi taraf anlamiyor işte o zaman bir daha konusmamak uzere susarim ? Genişletmek için tıklayın... Tıpkı ben gibi kadınların kalbini bir kez kırdınız mı doğrulmuyor, susan kadın çok şey anlatır ama anlayana☺
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Ock 2021 #4 Susmak çözümsüzlük getirir. Öncelikle sorunu konuşarak hallederim.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 21 Ock 2021 #5 Kişiye ve duruma göre değişir konuşarak derdimi anlayabileceğim biriyse konuşurum yoksa susmayı tercih ederim
Kişiye ve duruma göre değişir konuşarak derdimi anlayabileceğim biriyse konuşurum yoksa susmayı tercih ederim
Ü Ümran_Keseroğlu (b9c5) Ziyaretçi 1 Ekm 2022 #6 İyileşiyor muyum, alışıyor muyum ben de bilmiyorum. Kendimi anlatmaktan vazgeçeli çok oldu. Gün batımı, kahvem ve yalnızlığım. En güzel ben susarım...!
İyileşiyor muyum, alışıyor muyum ben de bilmiyorum. Kendimi anlatmaktan vazgeçeli çok oldu. Gün batımı, kahvem ve yalnızlığım. En güzel ben susarım...!
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Ekm 2022 #7 Konuşunca anlayacağını düşündüğüm biriyse konuşurum ama anlamayan biriyse susarım.