_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 6 Ksm 2015 #2 Beyfendi dediki: 800 TL Genişletmek için tıklayın... Niye cebinde o kadar para taşıyorsun ki?
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 6 Ksm 2015 #4 _nehir_ dediki: Niye cebinde o kadar para taşıyorsun ki? Genişletmek için tıklayın... Hep öyle bazen 800 bazen 3 bin tl bazen 300 -500 değişiyor harcama bağlı
_nehir_ dediki: Niye cebinde o kadar para taşıyorsun ki? Genişletmek için tıklayın... Hep öyle bazen 800 bazen 3 bin tl bazen 300 -500 değişiyor harcama bağlı
OBir MEB Özel üye 6 Ksm 2015 #5 Şu an baktım da cüzdanım arabada. Zaten kredi kartı kullanımı nakit olayını bitirdi ve ağırlıklı kredi kartı kullanırım. Kahretsin sadece 55 TL var. Züğürt ben.
Şu an baktım da cüzdanım arabada. Zaten kredi kartı kullanımı nakit olayını bitirdi ve ağırlıklı kredi kartı kullanırım. Kahretsin sadece 55 TL var. Züğürt ben.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 6 Ksm 2015 #6 Beyfendi dediki: Hep öyle bazen 800 bazen 3 bin tl bazen 300 -500 değişiyor harcama bağlı Genişletmek için tıklayın... Kesene bereket de kredi kartı icat oldu haberdarız degil mi
Beyfendi dediki: Hep öyle bazen 800 bazen 3 bin tl bazen 300 -500 değişiyor harcama bağlı Genişletmek için tıklayın... Kesene bereket de kredi kartı icat oldu haberdarız degil mi
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Ksm 2015 #8 130 ile idare ediyoruz işte ☺ Devir kredikartı devri
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 6 Ksm 2015 #9 _nehir_ dediki: Kesene bereket de kredi kartı icat oldu haberdarız degil mi Genişletmek için tıklayın... teşekür ederim dükkandan alıyorum oyle kalıyor para cebimde
_nehir_ dediki: Kesene bereket de kredi kartı icat oldu haberdarız degil mi Genişletmek için tıklayın... teşekür ederim dükkandan alıyorum oyle kalıyor para cebimde
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 6 Ksm 2015 #10 allah bereket versin herkesin cebine helal rızık yemeyi nasip etsin