Yarın neler olacak acaba 🤭 her sey cok güzel olacak 🥰
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Mys 2023 #11,561 Çağlayağmur dediki: Yarın neler olacak acaba Genişletmek için tıklayın... her sey cok güzel olacak
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Mys 2023 #11,562 Eskiden Evlilikler Beşik Kertmesiyle Başlar, Ölünce Biterdi. Şimdi İse, Elektrik Alınca Başlıyor, Sigortalar Atınca Bitiyor.
Eskiden Evlilikler Beşik Kertmesiyle Başlar, Ölünce Biterdi. Şimdi İse, Elektrik Alınca Başlıyor, Sigortalar Atınca Bitiyor.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Mys 2023 #11,563 Seni kandırmaya mı çalışıyorlar? Merak etme, kanan zihin olur, yürek asla kanmaz! Yürek sadece şans veya şanslar verir..."
Seni kandırmaya mı çalışıyorlar? Merak etme, kanan zihin olur, yürek asla kanmaz! Yürek sadece şans veya şanslar verir..."
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 16 Mys 2023 #11,564 Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 17 Mys 2023 #11,565 Ah bu bebis ne zaman uyuyacak ? Uyku düzeni neden bozuldu
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 17 Mys 2023 #11,566 Alırım Seni Ayağımın Altına dediğinde cennetten bahsettiğini bilmiyordum anne. Bir acının resmi çekilmiyor , bir de sevdanın , çizgiler gelip , insanın yüzüne yapışıyor.
Alırım Seni Ayağımın Altına dediğinde cennetten bahsettiğini bilmiyordum anne. Bir acının resmi çekilmiyor , bir de sevdanın , çizgiler gelip , insanın yüzüne yapışıyor.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Mys 2023 #11,568 CeSuRbEy dediki: Yalnız kalmam lazım... Genişletmek için tıklayın... kal kal da gör yalnizlik neymiş herkes kolay sanıyor ama bana soran yok )
CeSuRbEy dediki: Yalnız kalmam lazım... Genişletmek için tıklayın... kal kal da gör yalnizlik neymiş herkes kolay sanıyor ama bana soran yok )