Sultan sarması tarifi
1 lt süt
1 su bardağı+3 yemek kaşığı un
1 su bardağı şeker
Çırparak pişirilir.
Kaynadıktan sonra ocaktan alınır
Üzerine 150 gr tereyağ 1 paket vanilin eklenir.5 dk çırpılır.
.
Fırın tepsisi altına 1,5 bardak hindistan cevizi serilir.
Üzerine hazırlanan muhallebi kaşık kaşık her tarafına gelecek şekilde bölünüp düzleştirilir.Dokapta 3 saat dinlendirilir.
Üzerine 1 paket krem şanti paketteki gibi hazırlanır 2 kaşık mavi haşhaş eklenir ve dolapta dinlenen muhallebi üzerine yayılır .
30 dk daha dinlendirilir.
4 parmak eninde kesilir ve yağlı kağıt üzerine alınıp uç kısmına muz yerleştirilip rulo yapılır.