dderya kOkOşŞ V.I.P 29 Ekm 2013 #1 patrick doktora gider; doktor: şikayetiniz nedir? patrick: anlımı göremiyorum
dderya kOkOşŞ V.I.P 29 Ekm 2013 #2 süngerbob: bugün ne yapmak istersin? patrick: bilmem bugün ne yapmak istersin? süngerbob: bilmem bugün ne yapmak istersin?
süngerbob: bugün ne yapmak istersin? patrick: bilmem bugün ne yapmak istersin? süngerbob: bilmem bugün ne yapmak istersin?
dderya kOkOşŞ V.I.P 29 Ekm 2013 #3 sünger bob: bak patrick sınavdan yıldız almışım. patrick: ben de kocaman bir güneş. sünger bob: patrick o bi sıfır..
sünger bob: bak patrick sınavdan yıldız almışım. patrick: ben de kocaman bir güneş. sünger bob: patrick o bi sıfır..
dderya kOkOşŞ V.I.P 29 Ekm 2013 #4 patrik sesimi duyuyormusun? hayır süngerbob burası çok karanlıık !
dderya kOkOşŞ V.I.P 29 Ekm 2013 #5 bir tanıdığım, tanıdığımın tanıdığı tanıdığımın tanıdığının tanıdığının tanıdığına onu tanımadığını söylemiş.
bir tanıdığım, tanıdığımın tanıdığı tanıdığımın tanıdığının tanıdığının tanıdığına onu tanımadığını söylemiş.
dderya kOkOşŞ V.I.P 29 Ekm 2013 #6 sünger bob show yapmak için sahneye çıkar esprileri yapmaya başlar. " bay yengeç o kadar cimri ki dikkatini bile vermiyor"
sünger bob show yapmak için sahneye çıkar esprileri yapmaya başlar. " bay yengeç o kadar cimri ki dikkatini bile vermiyor"
dderya kOkOşŞ V.I.P 29 Ekm 2013 #7 sünger: emin misin? bayan puff: eminim s: emin olduğundan emin misin? b: evet. s: emin olduğundan emin olduğuna emin misin? b: eminiiim! s: peki emin olduğundan emin olduğuna emin olduğundan emin misin? b: haaaarrrrrr!!
sünger: emin misin? bayan puff: eminim s: emin olduğundan emin misin? b: evet. s: emin olduğundan emin olduğuna emin misin? b: eminiiim! s: peki emin olduğundan emin olduğuna emin olduğundan emin misin? b: haaaarrrrrr!!