yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 29 Ock 2022 #1 Survivor 2022 All Star yarışmasında hile olduğunu düşünüyormuşsunuz? Son düzenleme: 29 Ock 2022
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 30 Ock 2022 #3 Bu yür yarışmakarı izlemiyorum
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 30 Ock 2022 #4 Son üç dört senedir tv izlemiyorum arada film açıp izlerim sadece ki artık seyretmeye değer film bile bulamıyorum :/
Son üç dört senedir tv izlemiyorum arada film açıp izlerim sadece ki artık seyretmeye değer film bile bulamıyorum :/
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 30 Ock 2022 #5 KaderKatibi dediki: Bu yür yarışmakarı izlemiyorum Genişletmek için tıklayın... Ya Ortak tek karilar ( Kadin lar yok erkeklerde var izliye bilirsin Not Türkcede sadece bir harf hatasi nere cekile biliyor )
KaderKatibi dediki: Bu yür yarışmakarı izlemiyorum Genişletmek için tıklayın... Ya Ortak tek karilar ( Kadin lar yok erkeklerde var izliye bilirsin Not Türkcede sadece bir harf hatasi nere cekile biliyor )
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 30 Ock 2022 #7 yesim434 dediki: Ya Ortak tek karilar ( Kadin lar yok erkeklerde var izliye bilirsin Not Türkcede sadece bir harf hatasi nere cekile biliyor ) Genişletmek için tıklayın... Hahaaa o niye öyle oldu ya
yesim434 dediki: Ya Ortak tek karilar ( Kadin lar yok erkeklerde var izliye bilirsin Not Türkcede sadece bir harf hatasi nere cekile biliyor ) Genişletmek için tıklayın... Hahaaa o niye öyle oldu ya
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 30 Ock 2022 #8 KaderKatibi dediki: Hahaaa o niye öyle oldu ya Genişletmek için tıklayın... Ya ceb Telefonundan girip yazinca oluyorr ) bende ama sizleri bilmiyorum çünkü bende Türkce Almanca karisiyor )
KaderKatibi dediki: Hahaaa o niye öyle oldu ya Genişletmek için tıklayın... Ya ceb Telefonundan girip yazinca oluyorr ) bende ama sizleri bilmiyorum çünkü bende Türkce Almanca karisiyor )
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 30 Ock 2022 #9 yesim434 dediki: Ya ceb Telefonundan girip yazinca oluyorr ) bende ama sizleri bilmiyorum çünkü bende Türkce almanca karisiyor ) Genişletmek için tıklayın... Dikkat etmeli Allah korusun başka kelimeler çıkarsa yandığımın resmidir
yesim434 dediki: Ya ceb Telefonundan girip yazinca oluyorr ) bende ama sizleri bilmiyorum çünkü bende Türkce almanca karisiyor ) Genişletmek için tıklayın... Dikkat etmeli Allah korusun başka kelimeler çıkarsa yandığımın resmidir
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 30 Ock 2022 #10 KaderKatibi dediki: Dikkat etmeli Allah korusun başka kelimeler çıkarsa yandığımın resmidir Genişletmek için tıklayın... Yok ya korkma )) benim gibi bilgisayardan girince düzeltirsin ) ben öyle yapiyorum is yerlerinden girince mutlaka yanlis yaziyorum ceb telefo nundan ama eve geldigimde göze cok batiyorsa düzenliyorum ama senin yazdigini matraxs olsun diye yazdim )
KaderKatibi dediki: Dikkat etmeli Allah korusun başka kelimeler çıkarsa yandığımın resmidir Genişletmek için tıklayın... Yok ya korkma )) benim gibi bilgisayardan girince düzeltirsin ) ben öyle yapiyorum is yerlerinden girince mutlaka yanlis yaziyorum ceb telefo nundan ama eve geldigimde göze cok batiyorsa düzenliyorum ama senin yazdigini matraxs olsun diye yazdim )