yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 29 Ock 2022 #1 Survivor 2022 All Star Hangi Takimi Tutuyorsunuz Gönüllüler Ünlüler
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 3 Şbt 2022 #5 İzlemiyorum, izlemedim, izlemeyeceğim Bir dönem ilgi çekiciydi ama artık bayıyo resmen
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 3 Şbt 2022 #6 Acayip sekilde hile var ve ünlüler tutuyor herzaman gibi ama ben gönülüler taraftariyim benim ufak oglumda violeta dediki: Ben daima ünlüleri tutarım Genişletmek için tıklayın... ünlüleri tutuyor ))
Acayip sekilde hile var ve ünlüler tutuyor herzaman gibi ama ben gönülüler taraftariyim benim ufak oglumda violeta dediki: Ben daima ünlüleri tutarım Genişletmek için tıklayın... ünlüleri tutuyor ))
M Misafir847 Ziyaretçi 3 Şbt 2022 #7 yesim434 dediki: Acayip sekilde hile var ve ünlüler tutuyor herzaman gibi ama ben gönülüler taraftariyim benim ufak oglumda ünlüleri tutuyor )) Genişletmek için tıklayın... Oğluna selamlar abla
yesim434 dediki: Acayip sekilde hile var ve ünlüler tutuyor herzaman gibi ama ben gönülüler taraftariyim benim ufak oglumda ünlüleri tutuyor )) Genişletmek için tıklayın... Oğluna selamlar abla
Simurg 😉 Özel üye FENERBAHÇE 3 Şbt 2022 #8 Ben de izlemeyenler grubunda yer alıyorum hatta yarışmanın başladığından haberim bile yok